VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

wallstickers dyr

Wallstickers til børneværelset er en kreativ og livlig måde at give børneværelset et flot udseende. Det ser bare SÅ godt ud! Væggene får liv, mønstre og farver, som kan bidrage til den lilles fantasi. Samtidig kan det være med til at give værelset et personligt præg. Og når vi er ved det, så foretrækker jeg et wallsticker frem for at den lille finder tusserne frem og selv går i gang på væggene!

Jeg bruger vores wallstickers som udgangspunkt for godnathistorier. Billederne på væggen gør det let for den lille at forestille sig figurerne og er samtidig med til at sikre, at opmærksomheden ikke er alle mulige andre steder, hvilket er en STOR fordel.

Men hvad er egentligt et wallsticker?

Et wallsticker er et stort klistermærke, som kan sidde på væggen eller andre plane overflader og er med til at give rummet et tema eller blot en flot udsmykning. Samtidig er wallstickers til børneværelset et billigere alternativ end f.eks. billeder, da de kan fås fra under 50 kr. og opefter, alt efter hvor stort og hvor mange detaljer du ønsker.

Vi har taget et kig på hvad wallstickers til børn kan betyde for et børneværelse og set nærmere på eksempler til både drenge- og pigeværelset.

Wallstickers til børneværelset – klik på billederne for at se flere udgaver

Et festligt selskab af løver, elefanter, giraffer og andre dyr giver en hyggelig atmosfære i børneværelset. Måske er sommerfugle mere din smag? Ingen problemer! Der findes en lang række udgaver, så det er helt sikkert muligt at finde det et wallsticker der passer til lige netop din tumling.
wallstickers dyrWallsticker Træ

 

wallstickers 2015

Wallstickers til piger  - klik på billederne for at se flere udgaver

Uanset om man elsker feer eller heste, så er der mulighed for at skabe en fantastisk stemning i pigeværelset med et wallsticker. Veninderne bliver grønne af misundelse når de ser den flotte hest og din datters navn skrevet hen over den.

wallsticker fewallsticker heste

 

wallstickers 2015

 

Wallstickers til drenge  - klik på billederne for at se flere udgaver

Lige nu er alt her i hjemmet en flyvemaskine. Uanset om det er en bog, en ske, mors telefon eller noget andet, der har den rette form. Derfor er de nye wallstickers med flyvemaskiner et stort hit. Knægten kan gå helt i stå når han får øje på dem. Er motorcykler et større hit, så kunne du overveje et personligt wallsticker med en motorcykel og navn. Klik på billederne nu og tag et nærmere kig.

wallsticker flyvemaskinerwallsticker motorcykel


wallstickers 2015

 

Har I sat wallstickers til børn op hjemme hos jer, så vil vi meget gerne se resultatet! Del dem med os på vores gruppe INkids.dk på Facebook. Her kan du samtidig deltage i diskussioner med andre forældre, finde nemme og populære opskrifter, finde gode tilbud på børnetøj og meget, meget mere. Tag et kig, vi glæder os til at møde dig!

Wallstickers til børneværelset 2015, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Skriv et svar