VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

 

Vinterstøvler til børn Move by MeltonDet er blevet koldt udenfor og det betyder, at der skal noget varmt fodtøj på, så det hele ikke ender med forfrosne fødder og løbende næser.

I den forbindelse har vi testet de nye Move by Melton TEX vinterstøvler. Mange af jer kender garanteret allerede mærket, der laver både ude- og indetøj.

Move by Melton TEX er en halvstøvle. Udgaven vi har testet er i brunt skind og gummisål med tydelige randsyninger. Om de går hele vejen igennem er nok tvivlsomt men umiddelbart ser det godt ud. Vinterstøvlen lukkes med to velcrobånd så de små, næsten, dygtige fingre kan lære at tage dem på selv.

De kan åbnes så der er stor tilgang til skoen, så en 2 ½-årig dreng der står op og prøver at få foden i har det dermed nemt. Indvendigt er de foret med noget hvidt tekstil der føles som filtet uld og dermed gør dem varme og men svedtransporterende. Ved første øjekast en kvalitetsstøvle, som vi har set frem til at teste til det yderste.

Den hurtige version – Move by Melton TEX vinterstøvler

Komfort Fire stjerner

Bevægelighed Fire stjerner

Vandtæthed Fem stjerner

Samlet Fire stjerner

 

Køb Move by Melton vinterstøvler billigt her!

Move by Melton TEX vinterstøvlen opnår 4 ud af 5 stjerner og modtager dermed INkids.dk’s anbefaling.

Sanne, vores alstedsnærværende test-mor, har følgende at sige om om de nye vinterstøvler:

Move by Melton TEX”En virkeligt lækker vinterstøvle til børn. Move by Melton har forstået at gøre det let at vælge sko til sine børn. Sko og støvler er alle sammen delikate og pænt forarbejdede og jeg tænker kvalitet før jeg tager dem op og mærker efter og jo det føles også som kvalitet.”

Simon på 2½ år tester Move by Melton vinterstøvler

Vi bad Sanne om at sende Simon på 2½ år på eventyr og virkelig give den gas. Der var så at sige ikke nogen grænser for, hvad de måtte blive udsat for. Efter lidt begyndende skepsis kunne Simon næsten ikke fatte sit held!Vinterstøvler Børn Test

”Knægten er jo ret glad for vandpytter – hvem er ikke det? Og de skal helst være så store og dybe som muligt. Det skulle jo prøves med de nye støvler og han får lov til at finde lige den han gerne vil i, til hans store overraskelse. Mor plejer jo at sige nej.. eller vil du så komme her”

Simon vader forsigtigt ud og står stille i den dybeste del. Han skotter forsigtigt til mor, som om han forventer lige om lidt vil ødelægge fornøjelsen. Vi giver ham 20 sekunder for at give vandet tid til at sive ind i de nye vinterstøvler og for at simulere hvor lang tid vi maksimalt forventer at en 2½-årig knægt gider stå stille i en vandpyt. Sagen er bare, at det gør det ikke. Move by Melton vinterstøvlen holder tæt. Selv langs syningerne. Vi fjernede skoene efter yderligere ti minutters og 30 minutters leg for at se, om vandet på den tid var trængt igennem. Simon havde tørre sokker og varme fødder.

Sanne fortsætter:
”Jeg ved også at han i vuggestuen er meget glad for det lille springvand, som de lader løber engang imellem. Så sandet bliver nemmere at forme, selvfølgelig. Og heller ikke her kunne jeg se på Simons vinterstøvler at de havde været udsat det hårde liv i vuggestuen.”

Move by Melton vinterstøvle til børn”Simon kan ikke stå stille og er i en alder, der gør det bevidst fantastisk at gøre det modsatte af, hvad han får besked på, så hvis han ser lidt skræmt ud er det ikke fordi støvlerne er farlige men fordi hans mor truede med alskens bål og brand hvis ikke han stod stille, til jeg havde fået taget det billede” forklarer Sanne.

Bedømmelsen af Move by Melton TEX vinterstøvle til børn

Her på INkids.dk kan vi virkeligt godt lide Move by Melton vinterstøvlen. Den er fint proportioneret, ikke tung, bevægelig i foden men med en stiv hælkappe, der giver et solidt fundament at stå på. Nem og hurtig at åbne og lukke da knægten, som beskrevet ikke har TID til at få sko på. Og i øvrigt ikke VIL have sko på. Så hvis du søger en god allround-støvle, så behøver du ikke lede længere. Move by Melton vinterstøvlen løser problemet. Prisen på støvlen modsvarer de fleste på markedet, men fornemmelsen er, at man med Move by Melton får lidt mere vinterstøvler for pengene. Move by Melton TEX får vores anbefaling.

 Køb Move by Melton vinterstøvler billigt her!

Har du ideer til artikler eller forslag til hvad vi kan anmelde, så skriv til os eller kontakt os gennem Inkids.dk på Facebook.

 

Vinterstøvler til børn - Test af Move by Melton, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Skriv et svar