VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)

Tre stjerner
KopvarmerDu vil helt sikkert støde ind i problematikken. Når den lille lige pludselig skal have din opmærksomhed, så er det ikke altid lige let at nå og nyde din te eller kaffe mens den er varm. Men nu er der håb forude. En USB-kopvarmer kan være løsningen.

Det virker måske lidt sjovt, men den her USB-kopvarmer virker rent faktisk. Vi har testet den og den virker! Dog virker den bedst når du har en kop med flad bund eller en metalkop, men det ændrer ikke på, at jeg nu nyder min te varm igen. Også selv om den lille tager meget af min tid.
For at bruge den skal du bare sætte din USB-kopvarmer i computeren og så sætte din varme tekop på den lille plade og så holder den sig lige pludseligt varm meget længere. Det er enormt praktisk hvis den lille vågner fra sin lur, lige når du har sat dig for at nyde den.

>>> Læs mere om USB-kopvarmeren her <<<

 Vi synes det er ærgerligt, at koppen på billedet ikke medfølger, men da selve ”dimsen” kun koster 69 kr., så er der råd til at gå til en isenkram- eller friluftslivsbutik og købe en metalkop med flad bund.
Jeg er allerede blevet vældig glad for min. Ikke bare fordi jeg som regel lige ordner 3-4 ting mens den lille sover, men også fordi en kop varm te kan give mig energi til at være meget mere aktiv og frisk. Og så er det nu engang rarere at drikke sin te varm!

Du behøver ikke være IT-haj eller noget for at bruge den her USB-kopvarmer, for det er nærmest bare at sætte den i og så virker den.

USB-kopvarmer – aldrig mere kold te!, 4.7 out of 5 based on 3 ratings

One Response to USB-kopvarmer – aldrig mere kold te!

  1. Hans siger:

    Denne burde måske være placeret under “Til Far” istedet. Fædre er altid helt vilde med ting der kan integreres via USB eller BlueTooth. Og så er jeg sikker på den også kan holde en kop kafe varm :-)

Skriv et svar