VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 4.0/5 (5 votes cast)

Udsalg på børnetøjLad mig sige det med det samme: Bogmærk denne side. Der er mange penge at spare!

Opdateret 23/8 2017

Jeg betaler kun sjældent fuld pris for en vare, hvis jeg kan finde et udsalg på børnetøj. Når det kommer til børnetøj og sko, så handler det om at vide, hvor man skal kigge. Som tiden er gået er det blevet til en hel lille liste af sider, jeg kigger igennem, inden jeg overhovedet overvejer at betale fuld pris. De fleste gange finder jeg enten den vare jeg leder efter eller et godt alternativ på netbutikkernes lister over udsalg på børnetøj.

For at gøre det nemmere for dig at spare penge, når den lille skal have nyt tøj, så deler jeg i denne artikel mine links til udsalg og lagersalg hos en lang række kendte netbutikker. Der er muligheder for at gøre en god handel, da de typiske besparelser ligger mellem 30 og 80 %. Bogmærk siden så du nemt kan finde de gode tilbud, når den lille står og skal have nyt tøj eller nye sko.

Det gode ved at have samlet links på denne måde er, at du hurtigt kan se om netbutikken har den ting på tilbud som du søger efter. Hvis den ikke har, så vælger du bare den næste på listen. Du havner direkte på tilbudssiden så du slipper for at lede rundt efter den.

Har du flere links der kan kommes på, så skriv endelig på vores Facebook-gruppe, så tilføjer jeg dem til artiklen.

Oversigt 11 netbutikker der har udsalg på børnetøj, børnesko, legetøj og meget mere. Knapperne tager dig direkte til tilbudssiden!

Babyfryd – outlet udsalg på børnetøj

outlet børnetøj

Babyfryd så dagens lys i 2005 med Anja Larsen og Mikael Mortensen som bestyrere. Fokus har lige fra starten været på kvalitet og mode. Tilbudssiden du kan finde ved at klikke på logoet har ofte varer der er nedsat 50% eller mere.

babyfryd outlet

 

Holly’s Webshop – Udsalg på børnetøj

Hollys

De fleste børneforældre er stødt på Holly’s velkendte firkløver, der siden 2002 har leveret dansk kvalitetsbørnetøj. Tilbudssiden indeholder en lang række forskellige varer til små børn og babyer. Der er mange 2 for 1 tilbud!

 

Hollys-knap

 

 

Dreams for Kids – Nattøj, sengetøj, nat-tilbehør

Dreams for Kids

Dreams for Kids åbnede i efteråret 2011 og fokuserer på sengetøj, nattøj og en masse forskelligt der fokuserer på børnenes puttetid. Du vil altid kunne finde sengetøj og nattøj på tilbud her!

Se Alle Tilbuddene fra Dreams for Kids her!

 

Kids-World  – Udsalg på børnetøj

Kids-World

Kids World har mere end 1.800 varer på tilbud i deres outlet. Der er halv pris på så mange varer at det er næsten umuligt ikke at finde det man leder efter. Hvis du leder efter et stort udsalg på børnetøj, så er Kids-World stedet. Kig selv efter!

Se Alle Tilbuddene Fra Kids-World Her!

 

 

 

 

Netgiraffen – Tilbud på Legetøj

Netgiraffen

Netgiraffens lagersalg gør det muligt at slippe gennem både fødselsdage og højtider uden at blive helt blanket af, hvilket jeg sætter enormt meget pris på! Der er som regel altid kendte mærker såsom Star Wars, Svampebob Firkant, Paddington, tøjdyr eller lignende til meget favorable priser. Og det er dejligt at kunne give kvalitetsgaver uden at skulle betale dyrt for det.

Se Alle Tilbud Fra Netgiraffen Her!

 

Parcellet – Økologisk børnetøj, hjemmestrik, sko og mere…

Parcellet

Parcellet har lidt af hvert at byde på og har i skrivende stund ca. 50 varer på tilbud. Butikken fører økologiske varer, hvilket vi altid sætter pris på. Hjemmestrik giver muligheden for nogle helt unikke designs, du ikke ser andre steder.

Se Alle Tilbuddene Fra Parcellet Her!

 

Sovedyret – Nattøj og sengetøj

Sovedyret

 

 

 

Sovedyret har en lang række kendte danske mærker såsom Danefæ, Småfolk og Ej Sikke Lej på tilbud. Du kan også finde gode tilbud på hæklede ting fra Smallstuff.

Se Alle Tilbuddene Fra Sovedyret Her!

 

Sundleg – Legetøj

Sundleg

Sundleg har en masse godt legetøj på tilbud for de 0-3-årige. Du kan finde alt fra søde sovedyr til aktivitetsstativer på tilbud. Et godt sted at kigge hvis I skal til børnefødselsdag.

Se Alle Tilbuddene Fra Sundleg Her!

 

Svanebutikken – Udsalg på børnetøj

Svanebutikken

Svanebutikken er drevet af Svanemor Hanne siden foråret 2011. Der er masser af gode tilbud at finde og da Hanne går meget højt op i, at der ikke er skadelige stoffer i de ting hun sælger, så kan du næsten være sikker på at gøre et godt køb. Svanebutikkens udsalg på børnetøj fokuserer på undertøj.

Se Alle Tilbuddene Fra Svanebutikken Her!

 

Babyvital – Import fra Tyskland

Baby Vital

 

Babyvital har ikke en egentlig udsalgsside, men er taget med da de importerer direkte fra Tyskland og derfor kan tilbyde deres varer til meget konkurrencedygtige priser.

Se Alle Tilbuddene Fra Baby Vital Her!

 

Filabel – Udsalg på børnetøj og meget mere…

Filabel

Filabel blev grundlagt tilbage i 2005 af Anitta, der har pigerne Filippa og Freya på 9 og 6 år. Butikken har mere end 700 varer fra kendte mærker såsom Småfolk, Ej Sikke Lej, Danefæ, IdaT, Krutter, Alba Baby, CeLaVi, Moonkids, DUNS, MALA og mange flere.

Se Alle Tilbuddene fra Filabel Her!

 

Der er sikkert endnu flere tilbudssider, som vi ikke har fået med. Vi håber dog her på INkids.dk, at du med denne artikel kan spare rigtig mange penge. Fortæl gerne om dine erfaringer med butikkerne og del gerne på vores Facebook-gruppe, så vi alle kan få gavn af de gode tilbud.

Udsalg på børnetøj og lagersalg – Få et overblik her!, 4.0 out of 5 based on 5 ratings

Skriv et svar