VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 4.2/5 (12 votes cast)

Udbetaling af børnepenge i 2018Udbetaling af børnepenge i 2018 sker hvert kvartal og som udgangspunkt den 20. i måneden. Du får den første udbetaling kvartalet efter du er blevet forælder. I denne artikel kan du få overblik over beløb og datoer for udbetaling. Nederst i artiklen er en oversigt over butikker der har ”Betal med børnepenge”, hvor du kan handle med det samme, men udskyde betalingen til næste gang der kommer børnepenge.

Eksempel på hvornår du udbetaling af børnepenge første gang:

Hvis du bliver forælder den 31. marts, vil din udbetaling af børnepenge  i 2018 ske første gang den 20. april. Hvis du derimod føder den 1. april, vil du få ydelsen udbetalt første gang den 20. juli. Er den 20. ikke en bankdag, så går børnepengene ind den sidste bankdag inden. Børnepenge er desuden skattefrie og tæller ikke med som en indtægt. Du vil altså ikke skulle indregne dem i selvangivelsen.

Børnepenge er indkomstafhængige

Udbetaling af børnepenge i 2018 er gjort indkomstafhængige, således at den aftrappes med 2 pct. af den del af indkomsten, der overstiger 732.900 kr. (Grundbeløb på 700.000 kr.) Aftrapningsindkomsten svarer til beskatningsgrundlaget for topskat.

Oversigter over udbetaling af børnepenge i 2017

Udbetaling af børnepenge i 2018 – De udbetales til din NemKonto med mindre du ikke har forældremyndigheden over dit barn. Skal barnets far have udbetalt børnepengene, så skal I udfylde en ansøgning, der sendes til Skat.

Udbetalingsdatoer

Vær opmærksom på: Maksimal udbetaling ved flere børn er 35.000 årligt!
OBS! Satserne her er fra sidste år. Vi opdaterer disse snarest:

udbetaling 2017

 

 

 

 

 

 

Du kan læse mere om børnepenge og vilkår for udbetaling på Borger.dk.

Hvis du har behov for at købe noget før børnepengene kommer:
”Betal med børnepenge”

Betal med Børnepenge er et rigtig godt koncept, som vi på INkids.dk bruger en del. Det tillader os forældre at kunne udskyde betalingen til butikkerne indtil den næste udbetaling af børnepenge. Det kan være svært til at få det hele til at løbe rundt, så når den lille f.eks. skal have en ny flyverdragt eller et par nye sko, og så er det meget rart at kunne vente med betalingen, hvis der er mange regninger til d. 1.

Butik Tilbudsside (nyt vindue åbner) Testet af INkids.dk?
Babyfryd  Gå til Babyfryds tilbudsside checkmark_small
Kids World  Gå til Kids Worlds tilbudsside checkmark_small
Smartkidz  Gå til Smartkidzs tilbudsside checkmark_small
Abeungen  Gå til Abeungens tilbudsside checkmark_small
Ugleunger  Gå til Ugleungers tilbudsside checkmark_small
Sovedyret  Gå til Sovedyrets tilbudsside checkmark_small
Svanebutikken  Gå til Svanebutikkens tilbudsside checkmark_small

Del din viden om udbetaling af børnepenge i 2018 med os

Hvis du mener, at oplysningerne på siden her kan være bedre, eller du har fundet andre butikker der benytter køb med børnepenge, så skriv til os os så vi løbende kan ajourføre vores liste. Det kan være en ny butik i det hele taget eller en eksisterende butik der nu er overgået til også at tilbyde køb med børnepenge.

Som altid er du også velkommen til at blive en del af vores community på Facebook. Tag del i diskussionen med andre forældre og gør din hverdag lettere.

 

Udbetaling af børnepenge i 2018, 4.2 out of 5 based on 12 ratings

Skriv et svar