VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 3.6/5 (5 votes cast)

Udbetaling af børnepenge

Udbetaling af børnepenge i 2013 sker hvert kvartal og som udgangspunkt den 20. i måneden. Du får den første udbetaling kvartalet efter du er blevet forælder. I denne artikel kan du få overblik over beløb og datoer for udbetaling. Nederst har vi desuden listet en række af webshops der benytter ”Betal med børnepenge”, hvor du kan handle med det samme, men udskyde betalingen til næste gang der kommer børnepenge.

Eksempel på hvornår du får børnepenge første gang:
Hvis du bliver forælder den 31. marts, vil du få børnepenge udbetalt første gang den 20. april. Hvis du derimod føder den 1. april, vil du få ydelsen udbetalt første gang den 20. juli.

Er den 20. ikke en bankdag, så går børnepengene ind den sidste bankdag inden. Børnepenge er desuden skattefrie og tæller ikke med som en indtægt. Du vil altså ikke skulle indregne dem i selvangivelsen.

Oversigter over udbetaling af børnepenge i 2013

Børnepengene udbetales til din NemKonto med mindre du ikke har forældremyndigheden over dit barn. Skal barnets far have udbetalt børnepengene, så skal I udfylde en ansøgning, der sendes til Skat.

Beløbssatser

NB! Udbetaling af børnepenge sker pr. barn og du kan maksimalt modtage 35.000 kr. årligt.

Udbetalingsdatoer

Du kan læse mere om børnepenge og vilkår for udbetaling på Borger.dk.

Liste over netbutikker der benytter ”Betal med børnepenge”

Betal med Børnepenge er et rigtig godt koncept, som vi på INkids.dk bruger en del. Det tillader os forældre at kunne udskyde betalingen til butikkerne indtil den næste udbetaling af børnepenge. Det kan være svært til at få det hele til at løbe rundt, så når den lille f.eks. skal have en ny flyverdragt eller et par nye sko, og så er det meget rart at kunne vente med betalingen, hvis der er mange regninger til d. 1.

Kids World

Kids-World

Kids World har over 4.000 varenumre og har altid en stor mængde tøj i deres tilbuds- og lagersalgssektioner. Der er mange kvalitetsmærker imellem og man kan næsten altid gøre et kup.

For at vente til næste udbetaling af børnepenge: Alt du skal gøre er at skrive ”børnepenge” i kommentarfeltet når du bestiller.

 

Gå Til Kid World Nu!

 

Mille Dille

Milledille
Hos Mille Dille kan du også betale med børnepenge. De kræver dog at du er med i deres kundeklub for at gøre brug af servicen. Mille Dille blev åbnet som netbutik i 2008 og har siden da leveret kvalitetsmærker til forældre, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet. Langt de fleste varer er oeko-tex standard 100.

For at vente til næste udbetaling af børnepenge: Efter tilmelding til deres kundeklub skal du bare skrive ”børnepenge” i kommentarfeltet.

Gå Til Mille Dille Nu!

Sovedyret

Sovedyret

 

 

 

Sovedyret sælger en række af Danmarks mest kendte børnetøjsmærker. Sovedyret sælger primært ting, der relaterer sig til natten såsom sengetøj, senge, sengerande, nattøj og meget mere. Her kan du også få børnepengekredit.

For at vente til næste udbetaling af børnepenge: Alt du skal gøre er at klikke i den boks hvor der står ”Jeg vil gerne have kredit til børnepengene kommer” på siden med leveringsadresse. Det er så nemt!

Gå Til Soverdyret Nu!

Noah & Victoria

Noah og Victoria

Noah & Victoria har eksisteret siden 2007 og har både en netbutik og en fysisk butik i Aarhus. Butikken har specialiseret sig i at sælge dansk designet tøj til børn i alderen 0 til 14 år.

For at vente til næste udbetaling af børnepenge: Butikken tilbyder to slags kredit. “Betaling til d.1” eller “Børnepenge” hvis du betaler med Dankort.

Gå Til Noah & Victoria Nu!

 

Vær med i vores fællesskab INkids.dk på Facebook. Få masser af gode råd fra andre forældre og deltag i debatten. Vi glæder os til at se dig!

Udbetaling af børnepenge i 2013, 3.6 out of 5 based on 5 ratings

Skriv et svar