VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 3.3/5 (6 votes cast)

Udbetaling af børnepenge

Udbetaling af børnepenge 2014 sker hvert kvartal og som udgangspunkt den 20. i måneden. Du får den første udbetaling kvartalet efter du er blevet forælder. I denne artikel kan du få overblik over beløb og datoer for udbetaling. Nederst i artiklen er en oversigt over butikker der har ”Betal med børnepenge”, hvor du kan handle med det samme, men udskyde betalingen til næste gang der kommer børnepenge.

 

Eksempel på hvornår du udbetaling af børnepenge første gang:

Hvis du bliver forælder den 31. marts, vil du få børnepenge udbetalt første gang den 20. april. Hvis du derimod føder den 1. april, vil du få ydelsen udbetalt første gang den 20. juli. Er den 20. ikke en bankdag, så går børnepengene ind den sidste bankdag inden. Børnepenge er desuden skattefrie og tæller ikke med som en indtægt. Du vil altså ikke skulle indregne dem i selvangivelsen.

Fra 2014 er børnepenge indkomstafhængig

med virkning fra 2014 gjort indkomstafhængig, således at den aftrappes med 2 pct. af den del af indkomsten, der i 2014 overstiger 712.600 kr. (Grundbeløb på 700.000 kr.) Aftrapningsindkomsten svarer til beskatningsgrundlaget for topskat.

Oversigter over udbetaling af børnepenge i 2014

Børnepengene udbetales til din NemKonto med mindre du ikke har forældremyndigheden over dit barn. Skal barnets far have udbetalt børnepengene, så skal I udfylde en ansøgning, der sendes til Skat.

udbetaling af børnepenge 2014

Vær opmærksom på: Maksimal udbetaling ved flere børn er 35.000 årligt!

udbetaling af børnepenge 2014

Du kan læse mere om børnepenge og vilkår for udbetaling på Borger.dk.

Hvis du har behov for at købe noget før børnepengene kommer:
”Betal med børnepenge”

Betal med Børnepenge er et rigtig godt koncept, som vi på INkids.dk bruger en del. Det tillader os forældre at kunne udskyde betalingen til butikkerne indtil den næste udbetaling af børnepenge. Det kan være svært til at få det hele til at løbe rundt, så når den lille f.eks. skal have en ny flyverdragt eller et par nye sko, og så er det meget rart at kunne vente med betalingen, hvis der er mange regninger til d. 1.

Butik Tilbudsside (nyt vindue åbner) Forsiden (nyt vindue åbner) Testet af INkids.dk?
Babyfryd Gå til Babyfryds tilbudsside Gå til Babyfryds forside checkmark_small
Ugleunger Gå til Ugleungers tilbudsside Gå til Ugleungers forside checkmark_small
Holly’s Webshop  Gå til Holly’s tilbudsside Gå til Holly’s forside checkmark_small
Kids World  Gå til Kids Worlds tilbudsside  Gå til Kids Worlds forside checkmark_small
Milledille  Gå til Milledilles tilbudsside  Gå til Milledilles forside checkmark_small
Buksetrolden  Gå til Buksetroldens tilbudsside  Gå til Buksetroldens forside checkmark_small

Del din viden om børnepenge med os

Hvis du har fundet andre butikker der benytter køb med børnepenge, så skriv til os os så vi løbende kan ajourføre vores liste. Det kan være en ny butik i det hele taget eller en eksisterende butik der nu er overgået til også at tilbyde køb med børnepenge.

Som altid er du også velkommen til at blive en del af vores community på Facebook. Tag del i diskussionen med andre forældre og gør din hverdag lettere.

 

 

Udbetaling af børnepenge 2014, 3.3 out of 5 based on 6 ratings

Skriv et svar