VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 4.3/5 (3 votes cast)

Er der noget vi alle har nydt som børn, så var det godnathistorier og dit barn er ikke spor anderledes. Godnathistorier lader dit barns fantasi udvikle sig og giver mulighed for at kroppen falder til ro og bliver varm under dynen. Tiden hvor du læser er samtidig en af de tidspunkter hvor du og den lille kommer helt tæt på hinanden. Den lille ved at alle andre ting i dette øjeblik er mindre vigtige og din tid er helt dedikeret til dig. Og de elsker det.

Det bedste fra os – godnathistorier – flere forfattere Fire stjerner

bog

Denne bog fortæller historier om alle de kendte figurer fra DR’s børneunivers. Bamse og Kylling er med i en fortælling om hvordan dagen ender. Kaj og Andrea er der også med en fortælling om hvordan de efter legen går i bad og sidenhen falder til ro. Anna og Lotte er slet ikke trætte og synes slet ikke at have lyst til at gå i seng. Oline er der også og Pipungerne har en god dag, hvor Saxe stikker af fra badet. Shane fortæller også godnathistorier. Sigurd og Bjørn synger sange inden de også falder til ro.

>>> Bogen kan fås billigt her <<<

Bogen er god til at give eksempler på aftenrutiner der alle sammen ender med sengetid. De kendte figurer gør det nemt for den lille at forestille sig det univers, du læser om.

 

Sigurd fortæller godnathistorier – af Sigurd Barrett Tre stjerner

bogSigurd Barrett er kendt fra blandt andet Sigurds Bjørnetime og Hit Med Sangen på DR1. I Sigurd fortæller godnathistorier bliver vi taget ind i bjørnen Bjørns barndom hjemme hos Mor Bjørn og Far Bjørn.
Der er også historier for de større børn. Spidsnæserne kommer ud for en masse eventyr på spøgelsesslotte, når de jagter uhyrer og når de er på cykeltur rundt i gele verden.

>>> Køb bogen her <<<

De grønne Pilfingre er også med i de mange godnathistorier sammen med et væld af konger, dronninger, prinsesser og prinser. Bogen gør det nemt at vælge godnathistorier uanset hvilket humør den lille er i eller hvor træt.

 

50 godnathistorier – af Anne McKie Fem stjerner

bog

Anne McKie har i denne bog samlet 50 korte afsluttede historier, der er perfekte til hverdagsaftenerne og har vores klare anbefaling. Historierne handler om alt fra børn og voksne til legetøj og figurer kendt fra eventyrene. Historierne tager udgangspunkt i både hverdagssituationer og mere eventyrlige begivenheder.

 >>> Køb bogen, klik her <<<

Der er en god variation og en god længde, der gør det muligt at færdiggøre historierne, så plageriet om at læse historien færdig.

 

Husk!

Uanset om du selv finder på godnathistorier eller læser dem fra en bog, så er det nærværet der betyder mest for dit barn. Sørg for at sidde tæt og hyg omkring historien. Rigtig god læselyst.

 

Tre bøger med godnathistorier dit barn vil elske, 4.3 out of 5 based on 3 ratings

Skriv et svar