VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)

Tøjstempel indpakningEngang imellem støder man på et produkt der virker så indlysende, at man undrer sig over, hvorfor der ikke er nogen der er kommet på ideen før. Det vandfaste Tøjstempel er et af den slags produkter.

Det er helt vildt smart. Jeg har aldrig været særlig god til at skrive navn eller for den sags skyld stryge navn i mine børns tøj og sko – man burde gøre det, men man får det bare ikke gjort. Og mine unger har da mistet en del tøj undervejs. Hvorfor er der ingen der har fortalt om det her Tøjstempel før?! Sikke en masse diskussioner og mistet tøj man kunne have undgået. Min ældste er 8 nu!

Den korte version:

Praktisk:      Fire stjerner
Holdbarhed:Fire stjerner
Pris:            Tre stjerner
tøjstempel

Anmeldelse af Tøjstempel:

Det praktiske er, at det her Tøjstempel bestilles med navnet påført, så det siger nærmest bare SMASK, og så er der navn i flyverdragten, overtrøjen, undertøjet eller sågar ungernes sportsudstyr. Og det virker som om det ikke går af i vask, i hvert fald ikke første vaske, som jeg har foretaget efter at have modtaget mit Tøjstempel. Producenten skriver selv, at stemplet holder til 60 vaske, hvilket i mine øjne er lang tid nok, til at ungen er vokset ud af tøjet.

Tøjstempel på håndklæde

Tøjstemplet hjælper med at holde styr på håndklædet i svømmehallen.

Jeg bestilte to stempler. Et rødt til min pige og et blåt til min dreng. Det gør det jo nemt at kende forskel på hvilken er til hvem. Hvert tryk til dit Tøjstempel har plads til 2 linjer med 15 tegn, men du bestemmer selv om begge linjer skal benyttes.

Det kan være en fordel, at man ikke altid havde det samme navn i alt sit tøj, men afhængigt af hvad det skal bruges til. F.eks. når dit barn skal have til stemplet tøjet til skolen og dermed om det er A- eller B-klasssen eller når barnet går fra 0. klasse til 1. til 2. osv. Det kan altså være en idé at bestille flere tøjstempler alt efter hvilken situation, det skal benyttes i, men det er smag og behag.

tøjstempel

Hvad du vil have stående på stemplet bestemmer du helt selv. Jeg valgte at få et stempel med hele navnet, så der ikke er den mindste tvivl om tøjets ejermand. Det kan dog være en fordel måske kun at anvende fornavn på stemplet, da det fulde navn jo fylder mere og hvis tøjet senere skal nedarves til mindre søskende, så er der bare ikke mere plads på de hvide vaskemærkater eller hvide strips indsyet i tøjet. Men det er som sagt smag og behag.

Sportsudstyrets ejer bliver nemt fundet med et stempel i toppen.

Jeg synes ideen med det her Tøjstempel simpelthen er genialt, når man er så ustruktureret som jeg, at have en så hurtig mærkningsmetode der holder. Fordelen med et holdbart og vandfast mærke når tøjet er blevet vådt viser sig hurtigt, hvis man før har forsøgt sig med tusch der er løbet ud og måske i sidste end har misfarvet tøjet eller er blevet uklart.

Som nævnt fandt jeg faktisk også meget hurtigt ud af, at det ikke kun var tøj der kunne mærkes. Tennisketcher-etuiet fik også et stempel med på vejen. Håndklædet og svømmedragten fik da lige sat navn i og det holder! Klor er ellers noget kradsbørstigt noget der kan få hvad som helst til at forsvinde.

Vaskesedlen er et godt sted at stemple, men nylonmærker holder ikke farven så godt som bomuld.

Tøjstempelerne findes i flere farver og der er mulighed for at bestille tape, der kan stryges på tøjet, så mørkt tøj også kan blive stemplet. Det er nemt og hurtigt og holder lige så godt i vask som selve stemplingen.

Så alt i alt er Tøjstempel en rigtig god investering, hvis ikke tingene skal forsvinde. Her i huset får nyt tøj et stempel så snart det er taget i brug. Klik på linket for at læse mere om det vandfaste Tøjstempel.

 

 

tøjstempel

 

Tøjstempel – Vandfast stempel til mærkning af børnetøj, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Skriv et svar