VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

terminsberegner

Er du blevet gravid, så skal du først og fremmest have et STORT TILLYKKE med på vejen fra alle her på INkids.dk. Der findes ikke noget større her i livet end at bringe en lille ny til verden. De næste 9 måneder vil være en oplevelse du aldrig vil glemme. Og resten af dit liv vil du kunne dele glæder, sorger, succeser og stjernestunder med din søn eller datter.

Er du ikke sikker på om du er gravid, så kan du mod at betale portoen få gratis graviditetstest og gratis vitaminer.

Nedenfor har vi fået muligheden for at brunge en terminsberegner, der kan hjælpe dig med at finde frem til en omtrentlig dato for fødslen. Da vi desværre ikke er så gode til programmering, så er beregneren på engelsk, men vi arbejder på at få den erstattet med en på dansk. Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt os enten via email eller via vores Facebook-gruppe, så hjælper vi dig med at bruge vores terminsberegner.

 

Indtast øverst datoen for din seneste menstruation og nederst det antal dage, der er i din cyklus og tryk på ‘Calculate’ i vores terminsberegner, så finder den en terminsdato.

TERMINSBEREGNER

Please select the first day of your last menstrual period:

/ /

Usual number of days in your cycle:

Førstegangsfødende?

Er det første gang du skal føde, så kan du med fordel bl.a. læse om 10 ting du skal være forberedt på hos nyfødte og søvnmønster hos små børn, der bare af to ud af en lang række brugbare artikler til nybagte forældre her på INkids.dk. Du er også meget velkommen til at stille spørgsmål på vores Facebook-gruppe, hvor andre mødre står klar til at være behjælpelige med erfaringer. Du kan også læse Sundhedsstyrelsens anbefalinger til kommende forældre. Her er et væld af informationer at hente.

Ser du en terminsberegner der er bedre end den vi har, så send os meget gerne en besked. På den måde kan du medvirke til at gøre INkids.dk bedre.

Endnu engang ønskes du af os alle her på INkids.dk et stort tillykke med graviditeten.

 

Terminsberegner - Datoberegner for hvornår du skal føde, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Skriv et svar