VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Smokey EyesSmokey Eyes er kilden til lidt ekstra opmærksomhed fra manden eller kæresten.

Jeg erkender, at jeg er skabsfan udtrykket ”Hot Mom”. Selvom man til tider kan føle sig alt andet end hot, når man regelmæssigt efter alt for få timers søvn trofast bliver vækket af de små guldklumper, så gør jeg stadig mit bedste for at se godt ud for min mand.

Når man skal ud og trille i det gode vejr og finde et sted at få en kop eftermiddagste, så ser jeg intet problem i at lægge en flot og forførende make-up. Og med smokey eyes make-up så er det ikke så sjældent at man får blikke fra det modsatte køn. Og jeg tror faktisk lidt min mand nyder den opmærksomhed jeg får. Det afspejler jo, at han har fundet sig en smuk kvinde at dele sit liv med. Det giver altså en god portion selvtillid, når man får lidt ekstra opmærksomhed og der hjælper smokey eyes en hel del.

Men hvordan lægger man en smokey eyes make-up?

Inden vi går i gang med smokey eyes, så lad mig sige, at hvis du vil lægge den til hverdag, så brug lysere farver og ton dem godt ud. På den måde undgår du at de ”overdøver” alt andet og ser kunstigt ud.

Du skal bruge:

 • En god og gerne økologisk foundation
 • Pudder
 • En eyeliner
 • Min. 2 forskellige slags øjenskygge.
  Vælg to farver der komplimenterer hinanden og dit tøj.
 • En vatpind eller en make-up børste

Du kan i den forbindelse læse vores anmeldelse af økologisk eyeliner.

Vejledning:

 1. Start dine smokey eyes med at lave en glat base til øjenskyggen med foundation og pudder. Hvis dine øjenlåg fedter, så det løber ud, så brug en primer, der gør det nemmere for dem at sætte sig.
 2. Indram dine øjne med eyelineren ved at lave en streg langs de øvre øjenlåg fra den ene til den anden ende. Sørg for at stregen bliver bredere jo længere du kommer udad. Sæt derefter prikker langs med vipperne på undersiden af øjet og ton begge streger ud med make-up børsten eller vatpinden.
 3. Kom den lyseste øjenskygge på over hele øjenlåget op til folden
 4. Nu skal du i gang med den mørke øjenskygge. Kom den på lidt ad gangen langs med den øvre del af øjet langs med folden. Den mørke farve skal indarbejdes ind over eyelineren både over og under øjet, så farverne glider ind i hinanden.
 5. Børst det hele med en lys øjenskygge, så farverne tones af.
 6. Læg til sidst en markeret mascara, så øjenvipperne også træder frem.

At lægge smokey eyes tager lidt tid, men kan bestemt være umagen værd. Det kan sammen med en sidefletning være med til virkelig at give et supersmart look. Man skal dog passe på med ikke at have gjort for meget ud af den øvrige make-up, da det hurtigt kan blive for meget af det gode. Vælg mere neutrale farveer til den øvrige make-up og undgå en for markeret blusher.

Køb Billig Økologisk Make-Up i Høj Kvalitet

Denne video er lavet af l’Oreal og viser hvordan de lægger smokey eyes:

Har du gode råd til en nemmere måde at lægge smokey eyes, så skriv om det på INkids.dk Facebook-side. Vi leder altid efter nye måder at gøre hverdagen mere spændende og dine kommentarer hjælper med at gøre siden bedre.

Smokey eyes – Lær at lægge en sexet make-up - med video!, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Skriv et svar