VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Regntøj til børn bliver så småt igen blevet nødvendigt efter en varm og dejlig sommer, så derfor har vi for jeres skyld taget hul på sensommerens og efterårets tests med Regntøj til Børn Test 2014. Vi håber at det betyder at både I og de små kan få masser af sjov og leg ud af dagene selv om det skulle blive regnvejr.

Der er en del overvejelse der skal ske når man vurderer regntøj til børn. Hvor højt vægtes f.eks. tætte sømme, hvor meget er man villig til at gå på kompromis med åndbarhed til fordel for fuld vandtæthed. Nedenfor har vi testet tre forskellige sæt regntøj til børn.

CeLaVi  2013 regntøj

CeLaVi 2013 regntøj til børn

Regnsættet fra CeLaVi er meget klassisk i sin udformning med elastikker i ærmerne og benene som lukker tæt om arme og gummistøvler. Der er tilmed en elastik i hætten der sikrer, at hætten ikke glider af i blæsevejret.

Syningerne lever dog ikke helt op til den lovede vandtæthed og der er gennemtrængning efter bare en halv times leg, hvilket vi synes er for lidt, hvis børnene skal kunne have regntøjet med i børnehaven. Det skal dog på positivsiden nævnes at regntøjet er frit for skadelige kemikalier såsom phtalater. Der er to refleksstriber på henholdsvis arm og ben.

Køb dette regnsæt hvis der er behov for et billigt sæt regntøj til børn, der kan klare det mest grundlæggende.

Åndbarhed Tre stjerner
Fri for kemi Fire stjerner
Vandtæthed 2 stjerner
Samlet vurdering Tre stjernerKøb regnsættet her

 

Katvig Rainwear regntøj

Katvig regntøj til børn

 

Katvigs regntøj til børn er lavet af genanvendt polyester og som med alle Katvigs produkter, så er der gjort meget for at undgå skadelige kemikalier, hvilket vi her på INkids.dk altid sætter meget høj pris på. I denne regnjakke er der en aftagelig fleece, hvilket gør den varm til efterårets blæst. Fleecen kan endda tages ud og anvendes separat.

Ligesom med CelaVi-regntøjet har Katvigs samme også problemer med at holde tæt i syningerne, hvilket kan være et problem, hvis det regner gennem længere tid. Der er heller ingen reflekser på regntøjet, hvilket vi ser som en nødvendighed. Fleecen holder dog den lille varm igennem længere tid end de andre.

Åndbarhed 2 stjerner
Fri for kemi Tre stjerner
Vandtæthed Fire stjerner
Samlet vurdering Tre stjernerKøb regnsættet her

 

Mikk-line regntøj til børn – Testvinder

Mikk-line regntøj til børnAf de testede sæt af regntøj til børn er der ingen tvivl om, at Mikk-lines er det bedste. Regntøjet havde den største vandafvisning af de testede regnsæt. Der blev under testperioden ikke konstateret at der var trængt vand igennem Mikk-line regntøjet, hverken i form af indtrængning gennem stoffet eller i sømmene.

For at kunne være så vandtæt som regntøjet er, så er åndbarheden ikke helt hvad den kunne være, hvilket kan gøre det lidt varmt for den lille at have regntøjet på. Det er dog ikke værre end man kan lyne lidt op for regnjakken. Regntøjet er helt fri for skaldelige stoffer, hvilket er meget vigtigt for os ligesom synlige reflekser på regntøjet gør det sikrere at have på i de mørke måneder.

Vi anbefaler Mikk-line regntøj til børn hvis du vil have det bedste til de små.

Åndbarhed 5 stjerner
Fri for kemi Tre stjerner
Vandtæthed 5 stjerner
Samlet vurdering Fire stjernerKøb regnsættet her

 

 

Tests foretaget af INkids.dk ligesom testen af regntøj til børn er ikke videnskabelige, men praktiske. Vi tester udstyr som det vil blive anvendt af børnefamilier. Hvad der er skrevet i de enkelte anmeldelser er derfor hvad vi har oplevet når et produkt er blevet testet. Derfor skal bedømmelserne ses som vores holdning til produktet. Vores ønske er at gøre det nemmere for børnefamilier at tage en beslutning, når der skal købes nyt udstyr. Vi vægter sikkerhed, økologi og produkter der er helt fri for kemikalier meget højt.

Har du kommentarer til Regntøj til Børn Test 2014, så er du velkommen til at skrive en kommentar på INkids.dk på Facebook.

 

Regntøj til børn Test 2014, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Skriv et svar