VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

I dag starter Weekend-kup hos Lekmer og i skrivende stund er der ca. 35 timer tilbage. Du kan spare helt op til 80 % på alt lige fra vinterstøvler til børn, jakker, bukser og et hav af legetøj. Der er masser af rigtig lækre kvalitetsprodukter, så tag et kig og bedøm selv.

—> Se alle tilbuddene her! <—

Nedenfor kan du se en række af de tilbud, som vi har lagt specielt mærke til.

Supersmart Kørepose Basic fra TRILLE – Spar 50 %!

Trille køreposeEn kørepose er en uundværlig ting i de kolde måneder og Basic køreposen fra TRILLE er fyldt op med varmt fyld og har en inderside i fleece, der nok skal holde den lille varm under gåturen. Der er en snøre øverst i posen, så den kan lukkes tæt til, hvis det blæser og har åbninger til en fempunktssele, hvis den skal bruges i bilen. Køreposen kan endda åbnes helt op, da den både har lynlås i fronten og i bunden. Længde: 95 cm (55 cm pose, 40 cm ryg), bredde: 45 cm og højde: 10 cm.

—> Se køreposen fra TRILLE her! <—

Ziller Long Hair fleecejakke fra Lindberg – Spar 30 %!

Fleecejakke

Selvom foråret er lige om hjørnet, så er det altid godt at kunne sørge for at den lille ikke bliver kold under jeres tur på legepladsen eller mens du har dem med på indkøb. Den langhårede fleecejakke er god til at holde den lille varm og kan også bruges som inderjakke allerede nu.

Jakken er lavet smart med hul til tommelfingrene, så den ikke glider op mens den lille leger eller når overtøjet skal på eller af.

—> Se Lindberg fleecejakken her! <—

Disney Princess Væglampe – Spar 17 %!

disney-princess-vaglampe

Enhver lille prinsesse fortjener en væglampe med Disney prinsesser. Jeg kunne simpelthen ikke stå for denne her og den røg i indkøbskurven med det samme og jeg glæder mig til at se lillens ansigt når pakken ankommer. Alt er lyserød og prinsesser lige nu!

Jeg tror den kommer til at sidde lige ved sengen, så den kan give lys til godnathistorierne.

—> Se lampen med Disney prinsesser her! <—

Twillbukser fra Name It – Nedsat 67 %, kun 49 kr.!

Name It twill bukserTwillbukserne fra Name It er sat 67 % ned her i weekewnden! Hvor tit finder man bukser fra et kendt mærke til 49 kr.?! Jeg købte et par og hvis så lillen ikke synes om dem, så er der helt sikkert nogen af hendes veninder der gør. Bukserne er af bomuld og er i en sød lyserød farve, der passer rigtig godt til alle de søde t-shirts og bluser, der gemmer sig i skabet.

—> Se Name It bukserne her! <—

Op til 80 % rabat i denne weekeend på tøj, legetøj og sko!, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Skriv et svar