Gæsteindlæg på INkids.dk

Brugere af INkids.dk
Har du en spirende forfatter i dig og har du lyst til at dele din viden med andre forældre, så har du nu chancen! Del din viden i en artikel om et bestemt emne og bliv bidragyder på INkids.dk. Du vil endda få dit navn på artiklen, hvis du gerne vil have det. Skriv om alt mellem himmel og jord, så længe det har relevans for de øvrige læsere. Bliver din artikel populær, så lover vi at belønne dig!

Blogs og webshops
INkids.dk har i skrivende stund (August 2015) mere end 10.000 månedlige læsere, hvilket placerer os blandt de 8 mest læste sider indenfor vores segment.

Blogindlæg modtages også gerne fra andre blogs og hjemmesider, men skal indeholde 100 % originalt indhold, der ikke er udgivet helt eller delvist andre steder. Oplysningerne i indlægget skal bygge på personlige erfaringer eller dokumenterede tredjepartsoplysninger. Billeder der medsendes skal kunne benyttes frit af INkids.dk og alle rettigheder frigives i forbindelse med artiklen.

Vil du have et af dine produkter anmeldt på INkids.dk, så kontakt os også gerne. Betingelsen er dog at vi får lejlighed til at teste produktet og så vi kan give en objektiv vurdering af det. Efter anmeldelsen forventer vi at have mulighed for at lave en konkurrence, der udlodder produktet til vores læsere. Dette øger interessen og trafikken til din webshop væsentligt.

Det er vigtigt her at pointere at vi IKKE er en reklamesøjle, men kun bringer indhold og produktanmeldelser vi selv står inde for og bidrager med nyttig information til vores læsere.

Spørgsmål og forslag til blogindlæg modtages gerne og kan gøres ved at kontakte os via vores mail-adresse:

kontakt@inkids.dk

Skriv et svar

Drag <span class="spamp">&</span> Drop

Drag & Drop

PageLines is a drag & drop framework that allows you to completely customize your website with drag & drop.
Responsive <span class="spamp">&</span> Mobile

Responsive & Mobile

Built from the ground up to look great on mobile devices. PageLines utilizes an advanced responsive framework.
Tons of Addons

Tons of Addons

Load up your own sections, themes and plugins using PageLines' one of a kind extension marketplace.