VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

ØkoKarma Hue

Det er koldt derude og det betyder kolde øre og løbende næser hos de små. Når der skal bygges snemænd og leges på legepladsen, så er der behov for varme huer. Med en god økologisk hue kan risikoen for forkølelse og sygedage hvis ikke helt fjernes, så da i hvert fald mindskes. ØkoKarma’s Peru huer er enormt flotte og findes i et væld af smarte mønstre, så den lille ikke bare har varme ører, men også ser brandsmart ud.

Se huerne her

 

Bekæmp fattigdommen i Nepal med økologiske huer

Køko Karma hue

Huerne er strikket med stor kærlighed af en gruppe senior-roere fra Aalborg Dame Roklub – i håndfarvet garn i 100 % økologisk uld fra danske økologiske får. Ikke nok med det, men når du køber en af ØkoKarma’s huer, så går der 50 kroner til ØkoKarma-projekter i Nepal. Et af projekterne er bl.a. at forbedre engelskkundskaberne hos skolelærere, så børnene har bedre chance for at bryde ud af fattigdom. Det synes vi rigtig godt om og vi håber I også vil støtte dette gode projekt.

Du har altså muligheden for at holde den lilles øre varme, få et smart og 100 % økologisk produkt og samtidig støtte en god sag.

 

Hos INkids.dk er vi meget glade for økologi og prøver i videst mulig omfang at anmelde og vise produkter der er økologiske og fri for alle former for skadelige stoffer. Derfor vil produkter der er økologiske typisk være vurderet højere end et tilsvarende produkt der ikke er økologisk. Er du i tvivl om kvaliteten på et økologsik produkt som de huer, der er vist ovenfor, så tag meget gerne kontakt til os enten ved at kommentere på artiklen eller på Facebook ved at benytte boksen i øverste højre hjørne. Vi sætter pris på din mening og hører gerne fra dig.

Lækre økologiske huer fra danske ØkoKarma - Peruhuer, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Skriv et svar