VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)

Til tider kan det virke som om vi ikke laver andet end at vaske tøj. Derfor er det godt at have mere end en hagesmæk. Der er meget forskel på kvalitet, når man kigger og materialerne er ikke alle sammen lige gode. Vi vil kun vil have det bedste til vores børn, så har vi fundet fire slags hagesmække, der er i god kvalitet og kan tåle gentagne vaske.

 

Økologisk hagesmæk fra Sebra Fire stjernerTESTVINDER!

Hagesmaek
Denne hagesmæk er udført i økologisk bomuld og har en trykknap i nakken til at holde den på plads. Kanten er syet ekstra tykt, så den er meget slidstærk og tåler alle de mange gange, den kommer i vaskemaskinen.

>>> Se den testvindende hagesmæk her <<<

Motivet med slotte og træer er rigtig sødt og sjovt. Sebra har også lavet sengetøj, sengerande, pusleborde og mange andre ting i samme mønster, så det hele kan matche i både børneværelset og ved middagsbordet.

 

Økologisk hagesmæk fra Katvig Fire stjerner

KAtvig
Denne lille hagesmæk er god nok kun 96 % økologisk bomuld, men til gengæld er den blød og meget behagelig for den lille at have på.

>>> Se hagesmækken her <<<

Ligesom Sebra-hagesmækken, så har også den her en trykknaplukning i nakken til at holde den fast. Hagesmækken kræver kun 30 graders vask og er derfor ikke bare økologsik, men også skånsom for miljøet.

 

Hagesmæk fra Småfolk Tre stjerner

Hagesmaek-Smaafolk
Denne lidt større hagesmæk fra Småfolk er udført i frotté, har et solidt kantbånd er udført med et sødt mønster med røde æbler på.

>>> Se hagesmækken her <<<

Den er i 100 % bomuld og skal vaskes ved kun 30 grader. Den kan også stryges, så den er fin og klar til brug efter vask.

 

Hummel hagesmæk (3-pak) Tre stjerner

Hagesmaek-Hummel
Det danske mærke Hummel er kendt for kvalitet og moderigtigt design. Og de her hagesmække er ikke spor anderledes.

Alle tre er i retro 70’er farver og med det klassiske Hummel-logo midt på forsiden. De tre hagesmække er lavet i 100 % bomuld og er ligesom de øvrige lavet med en trykknapslukning i nakken.

 >>> Se hagesmækken her <<<

Sørg for uanset hvilken type hagesmæk du vælger, at du sikrer, at den sidder behageligt på den lille. Sørg for at den hverken strammer eller sidder for løst, så den lille kan pille den af. Og husk, det er mere reglen end undtagelsen at middagsmaden havner alle andre steder end i munden, så tag det med et smil og grin lidt af det. Så er der gode chancer for, at den lille giver et smil tilbage.

Økologisk hagesmæk til den lille, 4.7 out of 5 based on 3 ratings

Skriv et svar