VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Økologisk Eyeliner

Økologisk eyeliner er noget der burde ligge i en hver make-up taske. De hjælper med at fremhæve dine øjne, og med det rigtige farvevalg kan du ende ud med at se fantastisk godt ud uden at skulle gøre særlig meget. Du kan få dine øjne til at se større og mere livlige ud. Reelt vil det se ud som om dine øjne først slutter, der hvor din make-up er lagt til. Hvis du har små øjne kan du på den måde forlænge dem og ændre ”formen” på dem. Det hele handler om måden man lægger make-up’en på.

Modsat en almindelig eyeliner, så er en økologisk eyeliner fri for konserveringsstoffer, olier, duft- og farvestoffer. Dermed risikerer du ikke at udsætte din hud for nogen som helst skadelige stoffer eller at videregive dem til dit barn, hvis du stadig ammer. Det er som altid noget vi her på INkids.dk går meget højt op i, så derfor kan et mærke være nok så populært. Hvis det ikke er en økologisk eyeliner, så finder du den ikke her på siden.

Nedenfor har vi kigget på to forskellige slags økologisk eyeliner der kan fås i de danske netbutikker. Vi har tidligere også anmeldt dagcremer her på INkids.dk, så tag et kig der bagefter.

Økologisk Eyeliner:

Liquid Eyeliner 01-02 fra Lavera – ca. 125 kr. Fem stjerner

Lavera Eyeliner

Liquid Eyeliner fra Lavera er som det fremgår af navnet en flydende økologisk eyeliner. Den har en megen fin børste, der gør det muligt at lægge en meget præcis og skarp linje hen over øjenlåget, som kan få det til at se rigtig flot ud når man skal lave katteøjne eller Drop Eye. Da denne eyeliner er klinisk testet er den meget velegnet til kontaktlinsebrugere. Den kan desuden også anvendes af veganere.

Til 125 kr. er det en ren foræring for en økologisk eyeliner, der er flydende og med en god børste til.

Se den Økologiske Eyeliner fra Lavera

 

Kajal Ecocert 1,1gr fra Alva – ca. 95 kr. Tre stjerner

Alva Eyeliner

Kajal Ecocert fra Alva er en certificeret økologisk eyeliner. Samtidig er den for en blyant overraskende nem at påføre og giver en flot finish uden at farven bliver for markeret. Du kan påføre den og derefter kan du stadig tilrette den i et minuts tid bagefter, hvilket gør det nemt at tilpasse den enten med en børste eller med fingeren inden den ”sætter

sig”. Når den først har sat sig, så sidder den rigtig flot uden at løbe eller irritere øjnene. Til 95 kr. synes jeg, at den er rigtig god til prisen. Jeg foretrækker dog stadig den flydende fra Lavera.

Se den Økologiske Eyeliner fra Alva

 

Jeg har nedenfor fundet en engelsk video, der viser hvordan det er nemt kan lægge en rigtig flot make-up med en økologisk eyeliner. Jeg håber på sigt at kunne få lavet en på dansk, men indtil videre må du nøjes med den her. Jeg håber det er i orden:

Har du en økologisk eyeliner du synes skal være med her eller har du andre kommentarer, så kontakt os på vores Facebook-gruppe INkidsdk.

Smykker til Lagersalgspriser!

Sundt look med økologisk eyeliner - med video!, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Skriv et svar