VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

Badeserie

 

 

 

 

Når vi vælger hvilke cremer, kropsolier, shampoo og balsam vi skal anbefale, så er vi på INkids.dk meget opmærksomme på at produkterne ikke indeholder skadelige stoffer. Derfor er vi ret begejstrede for danske Cool-Kidz’s badeserie, der er fyldt med økologi.

Cool Kidz

En badeserie fri for skadelige stoffer

Desuden er denne badeserie helt fri for parabener, farvestoffer, kunstig parfume, silikone, PEGs, SLS, SLES, lanolin og hormonforstyrrende stoffer, så det er svært ikke at være begejstret. Serien er dansk produceret i samarbejde med Urtegaarden og der er således garanti for kvaliteten.

Cremen er god og fugter den lilles hud rigtig godt og at den lille dufter svagt af jordbær får mig altså til at tænke lidt på de varme sommermåneder. Både shampoo og balsam er drøje i brug, så du skal næsten ikke bruge noget for at få et godt resultat. Duftene er ikke overvældende, som man kan komme ud for med andre mærker, så alt i alt har testen af badeserien været en rigtig god oplevelse.

Husk altid at holde dit barns hud næret og sund og benyt i videst mulig omfang cremer, olier, shampooer og balsamer der er økologiske og fri for skadelige og hormonforstyrrende stoffer. Benyt altid cremer og olier i moderate mændger og dup eventuelt overskydende creme eller olie af med et blødt lommetørklæde. På denne måde kan du sikre at dit barn slipper for irriterende kløe på grund af tør hud på grund af kulde i vintermånederne og som følge af solen i sommermånederne. Husk ikke at komme creme eller olie på sår eller lignende, da det kan medføre at der kommer bakterier i såret. Det kan medføre betændelse.

Er du i tvivl om hvilke typer cremer du skal bruge, så spørg sundhedsplejersker, der vil kunne fortælle dig nærmere om hvilken hudtype dit barn har.

Leder du efter en creme til dig selv, så læs mere om Dagcreme Testen 2013.

Økologisk badeserie til børn fra Cool-Kidz, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Skriv et svar