VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 3.5/5 (23 votes cast)

Nem kylling lavet i ovn

Nem kylling lavet i ovn er en af den slags opskrifter man kan vendte tilbage til gang efter gang. Den er utrolig let at lave, da ovnen klarer det meste af arbejdet. I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie. Vi laver ofte nem kylling lavet i ovn, så vi håber, at I får lige så meget glæde af opskriften, som vi har. God appetit!

 


 

Nem kylling lavet i ovn
60 min, heraf 25 min. tilberedningstid

Nok til 2 voksne og 2 sultne børn

8 kyllingeoverlår
Mel, salt og peber
Olivenolie til stegning
50 g bacon skåret i tern
2 alm. løg
2 store fed hvidløg
3 kviste rosmarin
1 dåse hakkede tomater
1 dåse cherrytomater
1-1½ dl lys eddike

 

Fremgangsmåde

  1. Lav en tallerken med mel, salt og peber og vend kyllingestykkerne deri.
  2. Steg dem i olivenolie ca. 4 min. på hver side og læg dem derefter i et ovnfast fad eller en bradepande. Pil og hak løg og hvidløg fint. Rist bacon og tilsæt de hakkede løg og hvidløg.
  3. Afstilk bladene fra rosmarinen og kom halvdelen i panden. Tilsæt eddiken og kog ind.
  4. Tilsæt begge slags tomater og resten af rosmarinen og kog igennem. Hæld saucen over kyllingen og dæk fadet med alufolie. Sæt fadet med kylling i ovnen ved 200º i ca. 40 min.
  5. Kog pasta eller ris og servér til nem kylling

Nem kylling lavet i ovn er bare en af vores mange opskrifter her på INkids.dk. Vi forsøger at gøre det nemt at servere lækker sund mad, der er spændende for hele familien. Har du en opskrift der er lige så let som nem kylling lavet i ovn, så hører vi meget gerne fra dig. Du kan dele din opskrift på vores Facebook-gruppe INkids.dk på Facebook.


Nem kylling lavet i ovn, 3.5 out of 5 based on 23 ratings

Skriv et svar