VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Flot sidefletningEn flot sidefletning kan være kronen på værket når du skal ud og se veninderne, på café eller bare ud og trille med den lille. Den ser rigtig smart ud og er rigtig nem at lave. I denne artikel lærer du hvordan du laver en sådan fletning på enten din lille prinsesse eller på dig selv. Husk i øvrigt småkager eller en cupcake til den lille, hvis I skal ud på en længere gåtur.

Det kan godt være, at det blæser og er koldt, men jeg er i forårshumør og kan ikke vente med at komme ud og gå lange ture. Men når jeg modsat dagene hjemme på adressen, hvor et par joggingbukser, en t-shirt og en striktrøje er helt fint, så vil jeg altså gerne gøre lidt ekstra ud af mig selv.

En af de ting jeg synes der kan gøre et flot look endnu bedre er en flot sidefletning. Dem som man ser alle skuespillerne rende rundt med til premiererne og gallafesterne. Det holder styr på det lange pandehår og der er bare et eller andet over frisuren, som jeg ikke kan står for. Problemet er bare at jeg ikke har kunnet finde ud af at lave en flot sidefletning, og oftest har jeg måttet opgive mit forehavende. Nu har jeg lært det og ved at følge guiden nedenfor kan du også lære det.

Trinvis guide til en flot sidefletningBillig Hårspray

  1. Start med at børste dit hår grundigt. Det er meget nemmere at flette håret hvis det ikke har været vasket en dag eller to.
  2. Saml en stor del af pandehåret i den ene side og flet mod den anden side.
  3. Efterhånden som du fletter i den ene retning mod den anden, så tag mere af pandehåret med fra den retning du fletter. Sørg for at flette langs med hårgrænsen, så du ikke ”løber tør” for hår
  4. Når fletningen er så langt tilbage som den skal være, så afslut med at køre en af hårlokkerne rundt om de andre og fastgør fletningen med en elastik.

Vupti! Så har du en flot sidefletning!

 

Update: Søs fra Soesblog.dk har lavet denne gode video om hvordan man laver en sidefletning:

Guide til en flot sidefletning - med video!, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Skriv et svar