VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)

Flyverdragt Test 2015Igen i år er INKids.dk på banen med Flyverdragt Test 2015, så du kan tage et bedre og mere informeret valg, når de små skal holdes lune og tørre i efteråret og til vinter. For at gøre det nemmest muligt i en travl hverdag har vi samlet 2 danske, 3 svenske og en engelsk test af flyverdragter og giver dig her konklusionerne fra disse tests.

Det er med at være ude i så god tid som muligt, når der skal købes flyverdragt til børn, hvis man vil nå at få fat i årets gode mærker. Oftest går de bedste, testvindende modeller først og man kan risikere at stå tilbage med dragter, der enten ikke er varme nok, har reflekser eller i værste fald ikke er vandtætte.Læst nedenfor, hvilke vi anbefaler i INKids.dk Flyverdragt Test 2015. I bunden af artiklen har vi samlet en oversigt over 11 netbutikkers tilbud på flyverdragter, så husk at kigge der, hvis du leder efter et godt tilbud.

INKids.dk Flyverdrag Test 2015

Legowear Johannes – Testvinder i Flyverdragt test 2015

Flyverdragt Test 2015

Område Bedømmelse
Vægt: Fire stjerner
Isolering: Tre stjerner
Vandtæthed: Fire stjerner
Synlighed: 2 stjerner
Tørring: Fem stjerner
Miljø: Tre stjerner
Samlet bedømmelse:  Fire stjerner

Yderstoffets evne til at sky vand kunne godt være bedre men denne dragt er med sit gennemgående høje niveau testens vinder. Den har også vundet forbrugermagasinet TÆNKs test. LegoWear Johannes flyverdragten tåler tørretumbling og er derfor hurtig at få i brug igen selv i et regnfuldt efterår, hvilket er en fordel, hvis man har børn, der som vores, der ikke står tilbage for vejret, når man vil på legepladsen. Flyverdragten har refleksbånd på ærmer og ben, men kunne være mere synlige og være ført hele vejen rundt på stoffet. Der blev fundet lave spormængder af skadelige stoffer på dragten, men langt under de anbefalede grænseværdier. En smule er dog fortsat for meget, hvilket trækker ned i den samlede bedømmelse. Det ændrer dog ikke på, at LegoWear Johannes er den bedste i Flyverdragt Test 2015.

Flyverdragt Test 2015

 

Mikk-Line – Oxford Suit Junior Printed

Flyverdragt Test 2015

Område Bedømmelse
Vægt: Tre stjerner
Isolering: Tre stjerner
Vandtæthed: 2 stjerner
Synlighed: Tre stjerner
Tørring: 2 stjerner
Miljø: Fem stjerner
Samlet bedømmelse: Tre stjerner

En udmærket dragt som tillader stor bevægelighed, men er samtidig nogenlunde varm og åndbar.Tillige har flere af de gennemgåede tests vist, at Mikk-Line Oxford Suit Junior Printed ikke indeholder phtalater eller toksiner, der er skadelige for børn, hvilket vi kvitterer for med 5 stjerner i miljøkategorien. Der er dog problemer med vandtætheden, hvor der er flere, der bemærker problemer med syningerne. En stor ulempe, er, at denne flyverdragt ikke kan tørretumbles, men kræver enten et tørreskab eller en radiator for at tørre hurtigt. Samlet set får Mikk-Line Oxford Suit Junior Printed en bedømmelse på 3 ud af 5 stjerner i Flyverdragt Test 2015.

 Flyverdragt Test 2015

 

Reima Tromssa – Bedst Til Prisen

Flyverdragt test 2015

 

Område Bedømmelse
Vægt: Tre stjerner
Isolering: Fem stjerner
Vandtæthed: 2 stjerner
Synlighed: 2 stjerner
Tørring: Fem stjerner
Miljø: Fem stjerner
Samlet bedømmelse: Tre stjerner

Reima har gennem en årrække udmærket sig som et af de absolut kvalitetsmærker. Denne dragt er simpel i sin udformning og er kun justerbar når det kommer til benene. I år viser vores gennemgang tests, at der er problemer med sømmene, der ikke i tilstrækkelig grad er vandafvisende, hvilket kan resultere i at tøjet indenunder bliver vådt. Til gengæld drager dragten fordel af at kunne tørretumbles hvilket trækker op i det samlede resultat. Der fandtes i to seperate tests kun meget små spor af skadelige stoffer, hvilket er med til at sikre Reima Tromssa en samlet score på 3 ud af 5 stjerner.

Netop nu Reima Tromssa på udsalg – så INKids.dk anbefaler denne flyverdragt som “Bedst til Prisen”

 Flyverdragt Test 2015

 

Oversigt over efterårets udsalg på flyverdragter - Se alle de gode tilbud her:

Forhandler (ny side åbner) Benytter "Betal med børnepenge" ?
Flyverdragter hos MiniMode  -
Flyverdragter hos BabyFryd  Hak
Flyverdragter hos Ugleunger  Hak
Flyverdragter hos BabyGear -
Flyverdragter hos Filabel  Hak
Flyverdragter hos Kids-World  Hak
Flyverdragter hos Miniature -
Flyverdragter hos Beeboo  Hak
Flyverdragter hos PixiZoo -
Flyverdragter hos Mikkel-Line -

Et par gode råd når du skal købe flyverdragter:

  • Vælg en let og blød dragt (barnet skal kunne bevæge sig)
  • Elastik ved taljen (holder dragten oppe)
  • Foret skal være glat (nem at tage af og på)
  • Tænk på miljøet og dit barns sundhed – undgå dragter der indeholder ftalater

Ønsker du at læse yderligere, så anbefaler vi forbrugermagasinet TÆNKs flyverdragt test. Du kan også skrive til os via vores kontakt-email eller være en del af vores sociale forum INKids.dk på Facebook.

Flyverdragt Test 2015 - Se vinderen her!, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Skriv et svar