VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Der er rigtig mange Ej Sikke Lej t-shirts med virkelig flotte mønstre og farver. Det er til stadighed et af de mærker jeg vender tilbage til når jeg handler på nettet. Kvaliteterne er gode og tøjet er helt fri for skadelige stoffer. Det er samtidig af den lilles favoritter i tøjskabet. Derfor skal jeg med jævne mellemrum på udkig efter nye, når de gamle bliver slidte og forvaskede.

Jeg sad og kiggede lidt rundt på nettet og fandt en børnetøjsbutik, Mig og Min Søster, som jeg ikke var stødt på før. Butikken har eksisteret i godt to år har et stort udvalg af kendte danske mærker der udover Ej Sikke Lej tæller bl.a. Danefæ, Hjort CPH og mange flere.

Du kan se hele udvalget af Ej Sikke Lej t-shirts her

I går var det så lige netop to Ej Sikke Lej t-shirt jeg faldt for. Jeg ved ikke om det er farverne eller uglen der gjorde det, men jeg synes bare de er så søde og farverne er rigtig gode. Jeg kan næsten ikke vente til pakken kommer i løbet af ugen. Det er de to første nedenfor jeg har bestilt til lillen.

Ej Sikke Lej Basic t-shirt i Pink

Ej Sikke Lej t-shirt

Den her t-shirt er simpelthen vidunderlig. En fantastisk lyserød t-shirt, som går rigtig godt til både til bukser og nederdele. Den er i bomuld og er øko-tex certificeret.

 Køb den Flotte Lyserøde T-Shirt fra Ej Sikke Lej Her!

 

Ej Sikke Lej t-shirt i Lilla med Margeurit Peace Tegn

Lilla FLOWER POWER t-shirt

Ikke bare sender den her t-shirt et dejligt budskab, men jeg er helt vild med farverne. De er så varme og dejlige at jeg ikke skulle bruge mange sekunder før den røg i indkøbskurven. t-shirten er med Ej Sikke Lej’s nye Flower Power print med flotte margueritter i et fredstegn. Den er i 100 % bomuld og Økotex Standard 100.

 Køb den Lækre FLOWER POWER T-Shirt fra Ej Sikke Lej Her!

Ej Sikke Lej Basic t-shirt i Blå

Ej Sikke Lej Basic Blå

Til de seje drenge er der en flot blå t-shirt med Ej Sikke Lej’s ugle på. Den er udført i en lækker bomuldskvalitet og er med det flotte uglelogo hen over brystet. Den er udført i bomuld og er helt igennem økotex-certificeret.

 Køb den Smarte Blå T-Shirt fra Ej Sikke Lej Her!

 

Jeg glæder mig så meget til sommerkollektionen kommer frem og jeg kan forære lillen endnu en Ej Sikke Lej t-shirt. De nye FLOWER POWER-print som de er kommet med er helt sikkert noget som lillen skal have mere af når det udkommer. Indtil videre glæder jeg mig til at se hendes ansigt når pakken kommer om et par dage. Julen var jo som bekendt lige til påske, som de synger…

Ej Sikke Lej t-shirt – 3 forskellige med flotte motiver, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Skriv et svar