VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)

dåbsgaveHvad er en god dåbsgave og hvordan undgår man at den bliver for dyr?

Når man har børn, så er det mere undtagelsen end reglen, at ens eget barn er det eneste i omgangskredsen der skal døbes. Ofte bliver man inviteret af veninder, mødregruppen eller lignende. Dåb, fødselsdag og andre fejringer kan i længden tage et godt indhug i budgettet, så derfor har vi nedenfor fundet 5 gode dåbsgaver til under 250 kroner, så alle – uanset budget – har råd til at give en gave, forældrene bliver glade for og den lille nyder godt af.

 

Dåbssæt med navneindgravering

gavesaet-daabForbyttede hagesmække, sutter og stofbleer kan være en hovedpine for enhver forælder. Med et gavesæt med navneindgravering kan du give en dåbsgave, der er både sød og personlig. Pakken indeholder en sut med navn og dåbsdato, en hvid hagesmæk med motiv og en stofble der ligeledes har navnet broderet på. Alle tre ting ligger i en flot gaveæske, så den er lige klar til at give ved dåben.

Se dåbssættet her!

Bodystockings

Når man har en baby, så kan man ikke få bodystockings nok. Og en bodystocking i høj kvalitet er en god dåbsgave der ikke er for dyr, men hvor man ofte kan få meget kvalitet for pengene. De små vokser hurtigt, så du kan nemt købe en bodystocking, der er et par størrelser for store. Den lille skal nok vokse sig ind i den før eller siden.

Holly’s har siden 2002 leveret bodystockings i høj kvalitet og et sted jeg handler ofte. De har både langærmede bodystockings og bodystockings med korte ærmer, der kan bruges indenunder det øvrige tøj, hvis det er koldt.

 

Bløde sko

Blå indesko

Vi har tidligere skrevet om sutsko til små børn, og det er også en rigtig god dåbsgave. Husk at det skal være sko med blød bund, da de ellers kan hæmme barnets motoriske udvikling.

De små fødder er sårbare når den lille begynder at kravle omkring på gulvet. Bare fødder på kolde gulve kan give en løbende næse og trægulve kan have splinter. Et par fornuftige indesko til børn kan bruges både i hjemmet, i vuggestuen eller i barnevognen. Indesko findes i et hav af designs og kvaliteter, så sørg for at læse hvilke materialer, der indgår. Uld holder den lilles fødder varme, mens bomuld kan være en bedre løsning i de varmere måneder.

Dåbsgave billige sko

Økologiske strømper og leggings

Økologiske uldsokker til børn

Ligesom med sko, så er strømper og leggings også vigtige for at holde den lille varm og tryg. Nogle gode økologiske uldsokker kan være en rigtig god dåbsgave, der kan blive en fast del af sokkeskuffen. Ko og Ko er en økologisk butik, der sælger en masse gode og billige økologiske varer, bl.a. sokker og leggings til babyer. Tag et kig og find nogle søde par til dåbsbarnet.

Økologiske uldsokker

 

 

Vælg den dåbsgave du mener er den rigtige

Når du står overfor at skulle vælge en dåbsgave, så brug din mavefornemmelse. Synes du rigtig godt om en af gaverne, så er der nok også en god chance for at forældrene der modtager gaven gør det samme. Husk at det er helt i orden at spørge forældrene til råds om en bestemt gave er en god idé. På den måde sikrer du både at de bliver glade for din dåbsgave og slipper for at skulle ud og bytte den på et senere tidspunkt.

En god dåbsgave til under 250 kroner, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Skriv et svar