VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)

Det kan være svært at finde en dagcreme der både fugter og nærer huden, men med de cremer vi har testet kan du sørge for at din hud ser frisk ud og er beskyttet i hverdagen. De har dog hver isår deres stærke og svage sider, så husk at finde den creme der passer til din hudtype.

Vi vægter cremer der er parabenfrie og økologiske meget højt, da vi ikke ønsker at udsætte hverken os selv eller vores børn for noget skadeligt. På den måde lever vi op til vores slogan ”Kun det bedste til de mindste”.

Du kan i øvrigt med fordel læse den artikel vi tidligere skrev på INkids.dk om økologiske creme til børn, hvis det er det, du søger efter.

24 Hour Cream Scent free – fra Green People Fem stjerner 

DagcremeVi har valgt 24 Hour Cream fra Green People som testvinder i dagcreme-testen og det er der flere grunde til. Først og fremmest er den økologisk, og som bekendt elsker vi økologiske produkter her på INkids.dk og så har den i modsætning til mange andre dagcremer ikke glycerin i.

tastvinder

Cremen trænger også hurtigt ind, så du undgår at rende rundt med fedtet hud. Samtidig er den meget drøj i brug, så den holder meget længe. Cremen fugter rigtig godt og holder huden blød og behagelig hele dagen, så man ikke behøver tænke mere over det, når man har taget det på om morgenen. Efter kort tids brug er dine hænder mærkbart blødere og har du haft hård hud, så vil det efter kun en uges brug stort sel være væk. Indtil jeg finder noget bedre, så vil 24 Hour Cream være min nye dagcreme.

 

Avocado & Jojoba Hydrating Day Cream – fra pai  Fire stjerner

Dagcreme
Denne dagcreme fra Pai er økologisk er meget drøj i brug og trænger dybt ind i huden og nærer den. Den har en let rose-agtig duft, der er behagelig og ikke er overdøvende. Det er en økologisk creme og det har en stor stjerne i vores bog, da vi ikke vil give noget videre til de små, hvor der er skadelige stoffer i.

klik her

Der er heller ikke alkohol eller bivoks i, så i det hele taget er det en god creme, hvor en lille mængde rækker langt. Og det er vi glade for, for cremen er nemlig ikke helt billig med en pris lige under 300 kr. Prisen gør i sidste ende, at vi ikke kan give fem stjerner.

 

Balancing Day Cream – fra Pukka Skin Care  Tre stjerner

Se Pukka-cremen her Pukka er vel mest kendt for sine gode teer, der fås I mange helsebutikker. Dagcremen fra Pukka Skincare er en kølende og forfriskende dagcreme, som giver masser af næring til huden. Den indeholder macademianød, sheasmør, kæmpenatlysolie og rose otto.

Se Pukka-cremen her

Cremen er drøj i brug, så selv om der kun er 50 ml, så forventer jeg at den jeg har holder ret længe. Den er godt nok ikke økologisk, til gengæld er den fri for mange af de skadelige stoffer man finder i andre cremer. Men manglen på økologi er for os en streg i regningen.

Cremen absorberes af huden ret hurtigt, hvilket kan være en fordel, hvis man skal hurtigt ud af døren om morgenen. Den er desuden lidt lettere end andre dagcremer, så den er ret nem at smøre ud.
Duften er forfriskende og behagelig men samtidig ikke overvældende, så man undgår at have cremelugten hængende, som man ser det med andre dagcremer.

 

Wise Woman Regenerating Day Cream – fra The Body Shop

2 stjerner

Dagcreme
Wise Woman er Body Shops eget mærke og Regenerating Day Cream er deres bud på en dagcreme. Cremen er ret fed og holder derfor meget længe, hvis du ikke kommer for meget på ad gangen.

>>> Se Wise Woman Dagcremen her! <<<

Den er ikke økologisk, men er et godt alternativ til de dyrere cremer, så du kan skifte mellem dem, hvis budgettet er lidt stramt.

Da den er fed i det, så beskytter den huden mod frost, vind og solens udtørrende virkninger og indeholder ligeledes titaniumoxid, der er en mineralbaseret solbeskyttelse.

 

Intense Moisture Cream fra Vitamin E 2 stjerner

VitaminE-dagcremeDenne dagcreme indeholder Fair Trade sheasmør fra Ghana. Sheasmør bruges i medicinske olier til at dæmpe hævelser og medvirker til at fugte huden. Cremen er ikke økologisk, hvilket trækker ned.

Cremen absorberes nemt af huden, i hvert fald hvis du sørger for ikke at tage for meget på ad gangen.

>>> Se Vitamin E Intense Moisture Cream her <<<

Cremen er også god hvis du skal ud i frostvejr eller hvis det blæser. Cremen virker på den måde beskyttende og får huden til at se frisk ud. Den kan også bruges som fugtgiver, hvis du har fået sorte rander under øjnene.Den er ret drøj i brug, så den holder længe. Desværre har cremen en ret tydelig creme-duft, hvilket ikke er så rart.

Har du forslag til andre cremer vi kan anmelde, så skriv det på vores Facebook-side.

Dagcreme Test 2013 - se vinderen her!, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Skriv et svar