VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

børnetøjAt købe børnetøj handler ikke om altid at jagte den laveste pris. Der er et par ting du skal være opmærksom på, så du kan få mest muligt ud af hvert køb. Brug de 7 gode sparetips om børnetøj i denne artikel, så er du allerede godt på vej til at spare penge.

Det måske største problem med børnetøj er at tøjet ikke holder særlig længe. Ikke fordi det går i stykker, men fordi den lille vokser så hurtigt.Det er vigtigt, at du planlægger dit indkøb af børnetøj omkring hvor hurtigt dit barn vokser. Hvis ikke du er opmærksom på dette, så kan det blive en ekstra dyr affære at blive forældre.

Hav disse 7 gode råd i tankerne når du køber børnetøj:

1.       Køb børnetøjet en størrelse for stort

De fleste siger at børn vokser hurtigt og de har helt ret. Du risikerer at brænde rigtig mange penge af, hvis du køber tøj der sidder helt perfekt på dit barn. Køb det i en størrelse større, så der er noget at vokse ind i. Så holder børnetøjet længere og du undgår konstant at skulle have kreditkortet frem.

2.       Forudsig vejret

Nej, vi er ikke blevet tossede spåkoner her på INkids.dk. Det handler om ikke bare at kigge på, hvilken størrelse tøjet har, men også hvilken en sæson du går i møde, når du køber tøjet. Sørger du for at matche sæson og den lidt større størrelse, så slår du to fluer med et smæk. Det er lidt surt at man har købt en tyk sweater og knægten så passer den perfekt, når det er 25 grader i juni måned. Se i den forbindelse Hvad Lise Berg fra Milledille mener bliver de hotteste forårskjoler til pigerne.

3.       Køb børnetøj der er nemt at få af og påsommerhus.nu

Det kan til tider være enormt svært at få dit barn eller din baby i tøjet. Tøj der kommer i et stykke såsom heldragter, bodystockings, sparkedragter og flyverdragter er gode eksempler på tøj der er nemt at få af og på og kan spare dig meget besvær. Velcro, magnetlukninger og lynlåse er meget nemmere end knapper og snører.

4.       Ha’ nok til ”hovsaer”

Børn har en fantastisk evne til at blive beskidte. Om det er under spisning eller leg, så er det ofte at tøjet får pletter på blusen eller knæene. Bliver den lille syg eller gylper, så kan der være behov for en del tøjskift i løbet af dagen.

5.       Hold øje med lagersalg og udsalg

På INkids.dk har vi allerede lavet en oversigt over lagersalg på en masse børnetøjshjemmesider, der gør det let for dig at spare penge. Du kan også kigge i menuen til højre herfor. Udover det, så hold godt øje med om der er udsalg i de lokale tøjbutikker, da der ofte er gode besparelser at hente på kvalitetsmærker såsom Ej Sikke Lej, Småfolk, Aya Naya og Hummel.

6.       Tag imod brugt børnetøj med kyshånd

Erfaring viser, at der altid er nogen i omgangkredsen, uanset om det er familie eller venner, der har børn der lige er lidt ældre end ens egen. Hør ad om det er muligt at overtage det brugte tøj. Så kan du i sidste ende måske helt slippe for at købe nyt.

7.       Sælg dit brugte børnetøj

Hvis dit barn ikke længere kan passe det tøj, du har købt, så overvej at sælge det videre. Der findes en lang række hjemmesider, der giver dig mulighed for at gøre en god handel. Måske ender du endda med selv at finde noget nyt børnetøj på samme side.

Sider hvor du kan sælge dit børnetøj:

Hvis du gerne vil have det meste ud af dine penge og gerne vil have at dit barn får mest muligt ud af det børnetøj du køber til dem, så brug de 7 gode tips ovenfor. Husk dem næste gang du shopper efter børnetøj.

Har du flere gode råd som du mener, burde være en del af denne guide så del dem med os på vores Facebook-side.

Børnetøj - 7 gode sparetips til dine næste indkøb, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Skriv et svar