VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 3.0/5 (4 votes cast)

Babybjörn One bæreseleEfter sidste års bæresele test, så er det endnu engang tid til at kigge nærmere på de bedste bæreseler i bæresele test 2018.

Bæresele test 2018

Du kan altså bruge bæresele fra 6. uge når blot du passer på den lilles rygsøjle. Skift f.eks. mellem barnevogn/klapstol og bæresele afhængig af om den lille sover eller er vågen. Det tager lidt tid at skifte imellem dem, men det er besværet værd. Brug bæreselen kortvarigt og gør det for at variere den måde som dit barn sidder på, så får du masser af smil og latter når I er ude på opdagelse i den store vide verden.

Ligesom de fleste andre ting, så findes bæreseler i forskellige udformninger og kvaliteter. Her på INkids.dk har vi igen i år set nærmere på tre forskellige bæreseler for at finde frem til den som vi synes bedst om.


Babybjørn bæresele test 2018

babybjørn one bæreseleDe færreste kender ikke Babybjørns bæreseler, da de igennem en årrække har leveret produkter i høj kvalitet. Babybjørn One bæreselen er ingen undtagelse. Der er i denne bæresele gjort meget ud af at undgå skadelige stoffer, hvilket giver en stor stjerne hos os. Desuden har Babybjørn bæreselen en god ergonomi, hvilket gør den behagelig at have på selv i længere perioder. Samtidig yder den i forhold til tidligere modeller en bedre beskyttelse af den lille og er derigennem med til at sikre et tæt bånd mellem dig og den lille fra starten. Babybjørn One bæresele har et prisniveau, der er over de øvrige i testen, men den relativt beskedne merpris giver fuld valuta.I februar 2014 blev den præmieret som den bedste bæresele i Forbrugermagasinet Tænk. INkids.dk har Babybjørn One som testvinder i 2018

Let at bruge: Fem stjerner

Åndbarhed: Fire stjerner

Nærvær: Fem stjerner

Babybjørn One bæresele


Ergobaby Original bæresele test 2018

Ergobaby Original BæreseleJeg har i flere år begejstret for bæreseler fra Ergobaby, da de tænker lidt ud over bare bæreselen i sig selv. Ergobaby Original bæreselen har været på markedet i nogle år, men det tager ikke noget fra denne opdaterede og forbedrede version.

Ergobaby Original bæreselen har den fordel at der god støtte til den lille samtidig med at den kan bæres både foran og bagved og vægten fordeles jævnt. Fri for skadelige stoffer og med de samme stærke syninger som er blevet et af Ergobaby’s varemærker. Ergobaby Original er slidstærk og holder til mere end bare almindeligt brug. Hvor Babybjørn One bæreselen er bedre end Ergobaby Original, så er denne bedst til prisen.

Let at bruge: Fem stjerner

Åndbarhed: Tre stjerner

Nærvær: Fire stjerner

Ergobaby Original

Infantino Support bæresele test 2018

Infantino Support bæreseleInfantino Support bæresele har stor fleksibilitet og kan nemt tilpasses, så der kan ammes mens bæreselen er påmonteret. Stropperne kan nemt tilpasses alt efter behov og  generelt set er de meget nemme at indstille på denne bæresele. Infantino Support egner sig bedst til børn fra 3 kg og opefter, så hvis dit barn er nyfødt, så er det ikke denne du skal vælge.

Infantino Support kan bæres både foran og på ryggen og hoftebæltet gør den stabil og er med til at aflaste skuldrene. Desuden har skulderstropperne ekstra tyk mesh.

Infantino Support bæresele er et fornuftigt valg, men vi foretrækker i denne omgang den mere gennemførte Babybjørn One bæresele.

Let at bruge: Tre stjerner

Åndbarhed: Tre stjerner

Nærvær: Tre stjerner

Infantino Support bæresele
Du kan bruge bæresele til den lille efter ca. 6 uger, men der er nogle ting du bør være opmærksom på inden du tager din lille ny ud på en gåtur. Vi giver i denne artikel gode råd og anmelder tre forskellige bæreseler.

For det første skal barnets hoved vende indad i bæreselen indtil den lille selv kan bære sit hoved. Normalt er det efter ca. 13 uger. Desuden skal du være opmærksom på hvor meget dit barn sidder op. At sidde i en bæresele belaster rygsøjlen. Faktisk har meget små børn bedst af at ligge ned, da ryggen endnu ikke er så stærk.

Brugen af bæresele bør generelt afstemmes med hvor meget dit barn sidder og transporteres rundt i øvrigt. Foregår en tur til indkøbscenteret f.eks. i en klapvogn eller i en autostol, så bliver ryggen også belastet af det. Tænk derfor over hvor længe den lille sidder op eller bliver båret, så dit barn ikke får ondt i ryggen.

Børn kan sagtens falde i søvn i deres bæreseler. Hvis du vil lære mere om søvnmønstre så kan du læse om børns søvnmønstre og dit eget søvnmønster her på INkids.dk.

Hvilken type bæreseler du er til kan være individuelt, men de valgte vurderer jeg passer til de fleste. Babybjørnen passer rigtig godt til det første år, mens Ergobabyen er rigtig god til når den lille er fyldt 15 måneder. På en tur i skoven eller til stranden foretrækker jeg helt klart Ergobabyen, da lynlåsrummet er en rar foranstaltning til nøgler osv. Samtidig er åndbarheden enormt vigtig. Har du kommentarer til bæresele test 2018, så anfør dem nedenfor.

Bæresele Test 2018 - find den bedste bæresele her!, 3.0 out of 5 based on 4 ratings

Skriv et svar