VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 4.2/5 (9 votes cast)

En babyalarm er en af de helt fundamentale ting der skal investeres i, når der er en lille ny på vej. Derfor er det også vigtigt at have indblik hvilken babyalarm der giver dig mest for pengene. Vi har testet tre af de mest populære babyalarmer på det danske marked for at du kan sikre dig, at du får en babyalarm, der ikke bare er sikker, men også har en god rækkevidde, en lang batterilevetid og ikke udsender farlig stråling der kan skade din baby. Nedenfor kan du se resultatet af INkids.dk Babyalarm Test 2015, der indeholder anmeldelser af de tre bedste.

Philips SCD505 Babyalarm – Testvinder af Babyalarm Test 2015 hos INkids.dk

Phillips SCD505 babyalarm

Egenskab Data Bedømmelse
Rækkevidde: 330m Fire stjerner
Batterilevetid: ca. 24 timer Fem stjerner
Stråling: Begrænset Fire stjerner
Pris: ca. 599 kr. Fem stjerner

Phillips babyalarm

Anmeldelse af Philips SCD505 babyalarm 

Philips er kendt for at levere elektronik i høj kvalitet og her må de siges at være helt i front. Deres SCD505 babyalarm udmærker sig på flere måder meget positivt. Først og fremmest har alarmen en rigtig lang rækkevidde. Pakken siger helt op til 330 meter, men vi har testet den på flad vej og den begynder at få problemer ved ca. 250 meter. Dette er dog stadig det næstbedste resultat blandt de testede babyalarmer og mere end rigeligt til almindelig brug. Philips SCD505 babyalarm har også en Eco-mode, som nedsætter den elektromagnetiske stråling, men som samtidig begrænser rækkevidden. Samtidig sparer Eco-mode på strømmen. Det giver vi ekstra point for. Batterilevetiden er på pakken sat til 24 timer, men det skal ses som en maksimaltid og er afhængig af hvor meget babyalarmen bruges.

Philips SCD505 babyalarm benytter sig af DECT-teknologi som betyder, at signalet på alarmen er kodet. Derfor er der ikke nogen kanaler der skal indstilles og der er ligeledes ikke risiko for forstyrrelser af signalet. Signalet i sig selv er af høj kvalitet og lyden går tydeligt igennem. Desuden er det let at tilpasse den i forhold til baggrundsstøjen hvis du f.eks. har den med på café eller lignende. Halsstroppen til forældreenheden gør det desuden nemt at have den med rundt.

Lækre ekstrafunktioner er blandt andet tovejs-tale, så du kan berolige den lille så snart han eller hun er vågen. Desuden er der også natlampe og sovemusik indbygget.

Denne babyalarm vandt også Forbrugermagasinet Tænks test allerede i 2012 og har ligeledes udmærket sig i andre forbrugermagasiner rundt om i Europa. Philips SCD505 vinder INkids.dk Babyalarm Test foran Babymoov Digital Green grundet de mange ekstrafunktioner og brugervenligheden. Selv personer uden forudgående kendskab til produktet kan uden større problemer tage den i brug.

Phillips babyalarm

 

Babymoov Digital Green babyalarm

Babymoov Digital Green babyalarm

Egenskab Data Bedømmelse
Rækkevidde: 800m Fem stjerner
Batterilevetid: ca. 24 timer Fem stjerner
Stråling: Minimal Fem stjerner
Pris: ca. 995 kr. Tre stjerner

Babymoov babyalarm

Anmeldelse af Babymoov Digital Green babyalarm

Babymoov Digital Green babyalarm er en nyankommet babyalarm på det danske marked. Den har ikke været ude i meget mere end 8 måneder. Men modtagelsen af den har været rigtig god, da Babymoov har gjort ekstra meget ud af at minimere den elektromagnetiske stråling. Vi er også meget begejstrede!

Denne babyalarm er analog og sender på et højt frekvensbånd, så der er en meget lille risiko for forstyrrende signaler. Du kan indstille alarmen til at være stemmeaktiveret eller til at sende kontinuerligt afhængig af de aktuelle behov. Desuden kan den håndtere to enheder, hvis du har tvillinger.

Rækkevidden er ifølge producenten helt op til 800 meter, men vi har testet den op til 500 meter og der var ingen problemer. Klart signal på flad vej i indre by.

Ligesom Phillips-babyalarmen har denne babyalarm mulighed for at svare den lille via enheden, så du kan berolige mens du er på vej til barnevognen. Der er også en temperaturmåler, så du kan se om den lille ligger for varmt eller for koldt. Begge dele fungerer rigtig godt og virker helt efter hensigten.

Babymoov Digital Green babyalarm har en tydelig skærm med en blå baggrundsskærm der gør det nemt at aflæse displayet. Dertil har denne babyalarm også en indbygget natlampe, der endda kan fjernaktiveres.

Samlet set er Babymoov Digital Green babyalarmen en rigtig god løsning til forældre der vil være sikre på at deres lille udsættes for mindst mulig elektromagnetisk stråling. Dog er prisen det dobbelte af Phillips SDC505, hvilket vi mener er for meget i forhold til at strålingen kun er en lille smule mindre end de øvrige alarmer. Derfor havner denne babyalarm i INkids.dk Babyalarm Test 2015 på en hæderlig 2.plads. Denne alarm er Danmarks første babyalarm med livstidsgaranti fra producentens side.

Babymoov babyalarm

 

Beurer JBY86 ”Janosch” Babyalarm

Beurer JBY86 babyalarm

Egenskab Data Bedømmelse
Rækkevidde: 800m Fem stjerner
Batterilevetid: ca. 16 timer Tre stjerner
Stråling: Begrænset Fire stjerner
Pris: ca. 1.199 kr. Fire stjerner

Beurer babyalarm

 

Anmeldelse af Beurer JBY86 babyalarm

Beurer laver et hav af gode og robuste børneprodukter og deres JBY86 babyalarm er bestemt ingen undtagelse. Et sted hvor denne alarm udmærker sig i forhold til de andre er den ekstra lange rækkevidde på 800 meter. På INkids.dk klør vi os dog lidt i hovedet om hvornår man lige sætter barnevognen over en halv kilometer væk, men ikke desto mindre er signalet klart selv over større afstande.

Alarmen har på sit blå display et ansigt der viser om dit barn sover eller er vågen og viser desuden signalstyrke og lydfølsomhed.

I forhold til Phillips’ babyalarm ovenfor, så er der dog ikke nær så mange funktioner. Der er dog de vigtigste funktioner såsom mulighed for at indstille lydfølsomheden, bælteklips så den er nem at have med rundt på tur og et praktisk vægbeslag hvis denne babyalarm benyttes i hjemmet. Der er hele tre års garanti på Beurer JBY86 babyalarm.

Alt i alt er Beurers JBY86 en god all-round babyalarm med de nødvendige funktioner. Strålingen er dog højere end andre tilsvarende babyalarmer, da den har større rækkevidde. Den har dog en Eco+ indstilling der gør det muligt at begrænse strålingen og forlænge batterilevetiden, hvilket vi egentlig mener burde være standardindstillingen.

Beurer JBY86 taber på manglende ekstrafunktioner og brugervenlighed i forhold til både Babymoov Digital Green og Phillips SDC505. Der kunne gøres mere ud af f.eks. afspilning af musik uden større vanskelighed.

Beurer babyalarm

 

Har du kommentarer eller feedback?

Har du kommentarer til vores babyalarm test, så hører vi meget gerne fra dig på vores Facebook-forum. Inkids.dk er til for dig og derfor sætter vi pris på både ris og ros så vi kan blive bedre til at levere kvalitetsindhold til dig.

Babyalarm Test 2015 – Se de bedste babyalarmer her!, 4.2 out of 5 based on 9 ratings

Skriv et svar