VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 4.7/5 (3 votes cast)

SENESTE: Kids Trend har også 50 % rabat lige nu. Se Kids Trend-tilbuddene her!

50 % rabat på børnetøj og fri fragt på over 2.500 forskellige varer?! Det har vi altså svært ved at takke nej til her på INkids.dk.

Vi er ikke for fine til at gå på tilbudsjagt efter børnetøj her på INkids.dk, så da vi så fødselsdagstilbuddene på Kids World var vi ikke et sekund i tvivl om at vi ville dele det med jer. Der er over 2.500 nedsatte varer fra bl.a. kvalitetsmærkerne Ej Sikke Lej, Joha, Green Cotton, Hollys, Katvig, Sture & Lisa og rigtig mange andre. Der er børnetøj fra babystørrelser helt op til 8 år på tilbud!

Se alle tilbudene her!

Nedenfor kan du se hvilke tilbud på børnetøj vi synes rigtig godt om. Men der er rigtig mange gode kup, så tag et kig selv.

 

100 % økologisk kjole i bomuld fra Freds World by Green Cotton 60% NEDSAT!

Økologisk Fred World kjole
Vi stødte på denne helt økologiske kjole til de 5-7 årige piger fra Green Cotton er sat ikke mindre end 60 % ned og er et rigtig billigt køb. Vi synes mønsteret er rigtig flot og kan bruges sammen med både gamacher og bukser her i de kolde måneder og som en flot sommerkjole. Så når man kan få den til 150 kr. er det svært ikke at være begejstret. Den røg lige i indkøbskurven!

Se tilbuddet nu!

Kjolen er stribet i lilla/orange/pink og lyselilla og er lidt længere bagtil så den har en smart dråbeform. Den har lange ærmer her til de kommende måneders kolde vejr, så din lille pige kan holde varmen.

Katvig 96 % økologisk bodystocking 40% NEDSAT!

Katvig bodystocking
Vi fandt også denne rigtLige nu ig søde bodystocking fra Katvig i økologisk bomuld, der har kontrastkanter ved halsen og håndleddene. Den vil helt sikkert passe rigtig godt under en sød kjole eller et par lange bukser. Bodystockingen er tilmed GOTS certificeret, som sikrer den højeste standard indenfor organisk bomuldsdyrkning og produktion. Den er lavet i 1×1 rib, der gør, at den holder formen utrolig godt, selv om den vaskes ofte. Et billigt køb af økologisk børnetøj.

Se tilbuddet nu!

 

CelaVi Flyverdragt med dobbelt lynlås 40% NEDSAT

CeLaVi Flyverdragt 40 % nedsat!Flyverdragten fra CeLaVi er et af de andre tilbud vi også synes rigtig godt om. Dragten er foret med fleece så den lille kan holde sig varm i de kolde måneder. Den har en rigtig god pasform, så der er mulighed for at løbe, lege og fjolle med sne uden at flyverdragten kommer i vejen. Den er åndbar og 100 % vind- og vandtæt, så det heller ikke er en hindring.

Se tilbuddet nu!

Flyverdragten har en aftagelig hætte til når vejret bliver lidt varmere, MANGE reflekser til de mørke timer og fodstropper, så buksebenene ikke glider op. Der er tænkt på det hele og til en pris omkring 300 kr., så er det helt sikkert en rigtig god investering.

Tag vores ord for det, der er RIGTIG MANGE gode tilbud at vælge imellem. Der er masser af børnetøj. Alt fra undertøj, overtøj, fodtøj, flyverdragter, stofbleer, termotøj, sengetøj – you name it! Altsammen uden at du behøver betale fuld pris. Kan du finde priser der er endnu bedre, så hører vi meget gerne fra dig, så vi kan dele det her på siden. Hos INkids.dk hjælper vi hinanden med at gøre det billigt at finde godt kvalitetstøj til vores børn.

Se alle tilbudene her!

Spar 50 % på børnetøj hos Kids World lige nu!, 4.7 out of 5 based on 3 ratings

Skriv et svar