VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

Så snart den lille begynder at gå er der behov for sutsko. De fleste børn begynder efter 8 måneder at kunne trække sig op ved egen kraft og stå alene ved at støtte sig op af noget. Efter 9 til 12 måneder vil balancen være så god, at de små puslinger begynder at gå rundt. Det tager for alvor fart når barnet bliver 16-17 måneder, hvor både mor og far kan begynde og få svært ved at følge med. I perioden mellem 9 og 17 måneder vil puslingen altså få brug for sit første fodtøj.

Børns fødder har behov for beskyttelse såvel udenfor som indenfor. Udenfor giver lidt sig selv, men selv indenfor kan splinter fra trægulve og kulde fra sten- og marmorgulve give problemer. Derfor har vi nedenfor kigget på forskellige typer, der tackler problemerne uden at hæmme dit barns motoriske udvikling.

 

Melton Uld-Sutsko Fire stjerner

sutsko

Vil du være helt sikker på at den lille har varme fødder, så tag et kig på de her varme uld-sutsko, der sørger for at den lilles fødder er varme. Den smarte elastik over vristen sørger for at sutskoene ikke glider af, selvom der skulle være fart på.

>>> SE MERE OM SUTSKOENE HER <<<

Sutskoen er af uld både indvendig og udvendig og er således en helt igennem varm sko, der beskytter de sarte fødder mod et koldt gulv eller splinter.

 

Superfit Fem stjerner

Sutsko
Dette er vores klare favorit. Superfit-sutskoene har det hele. Velcrolukningen sikrer at sutskoene sidder fast på foden men uden at stramme, så fødderne kan ånde. Sålen er skridsikker og slidstærk, så den lille kan bruge dem hver dag.

>>> SE MERE OM SUTSKOENE HER <<<

Dette par egner sig godt til at blive taget med i børnehaven, da sålen kan holde til de til tider snavsede gulve samtidig med, at de nemt rengøres med en klud, hvis der bliver spildt eller kommer jord på dem.

 

Converse First Star Sutsko Fire stjerner

Converssutsko
Skal den lille forkæles er der ingen vej udenom. Converse First Star sutsko er de sejeste på markedet. Skoene fås i farverne lyserød og blå, så både drenge og piger kan være med. Skoene har en skridsikker sål så den lille kan stå fast.

>>> SE MERE OM SUTSKOENE HER <<<

 Der er også en stødabsorberende sål indvendigt i sutskoene, så de små knæ og fødder belastes mindst muligt. Vi synes helt bestemt, at det er de sejeste sutsko på markedet og er et sikkert forårshit.

 

Melton Fleece Sutsko Tre stjerner

Indesko 

Sutskoene har en skridsikker sål, der sikrer en god kontakt med gulvet. Skoene findes fra størrelse 16 og op til 27.

>>> SE MERE OM SUTSKOENE HER <<<

Med den pris på under 100 kr. er det her en billig sutsko i en tid hvor dit barn vokser hurtigt.

4 gode par sutsko til børn, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Skriv et svar