VN:F [1.9.22_1171]
Hvor god er denne artikel?
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)

gaveæske

Vi kender problemet med at man står og mangler en god gaveidé til en baby. For at komme dig til undsætning, har vi lavet denne artikel som giver vores bud på 10 fantastiske dåbsgaver.

Dåbsgaver er mindst lige så meget en gave til barnets mor og far, så overvej nøje, om det er noget de vil kunne anvende i forbindelse med pasningen af babyen. Så uanset om du skal købe en dåbsgave, en barselsgave, fødselsdagsgave eller julegave, så giver vores liste over 10 fantastiske gaver til en baby dig nogle gode valgmuligheder.

 

10 fantastiske dåbsgaver:

Legetøj

bamse - gaver til en baby

 

Legetøj er altid blandt de mest populære dåbsgaver og er samtidig en af de eneste gaver, som den lille vil få glæde af. Der findes en del legetøj, der er specifikt møntet til babyens udviklingstrin.

Udviklende legetøj til babyer er meget populært for tiden og findes i et væld af kvaliteter og prislejer. Blødt legetøj er som regel et hit, f.eks. bamser, tøjdyr, aktivitetstæpper og bideringe. Hvis du er i tvivl, så vælg noget godt legetøj, men sørg for at legetøjet i videst mulig omfang er økologisk, fri for skadelige stoffer og blødgøringsmidler.

Se SundLegs store udvalg af kvalitetslegetøj til babyer

 

Babyplejeprodukter

BadeseriePlejeprodukter er en af de måske mere anderledes men stadig betænksomme dåbsgaver.
Det er vigtigt, at sørge for at pleje sit barns hud og hår. Her gælder det om at anvende kvalitetsprodukter som både er effektive og samtidigt skånsomme overfor den lille.

Baby Gear har en masse lækre økologiske produkter, som dækker en lang række behov. Så uanset om du er på udkig efter cremer olier eller noget helt tredje, så har de det som regel.

                                                                                        Se deres udvalg af babyplejeprodukter her

Babysko

10 fantastiske babygaver

Godt fodtøj til babyer er enormt vigtigt og er en gave til babyen som vil være noget der sikrer beskyttelse og efter endt tjeneste vil kunne være et kært minde engang i fremtiden.

Se et udvalg af kvalitets babysko fra SuperFit her

Hagesmække

Hagesmaek-Hummel

 

Er der en ting, som forældre ikke kan få for mange af, så er det hagesmække. Når nu først den lille skal til at spise babymad eller sågar fast føde, så er der behov for hagesmække i hobetal.

Som dåbsgave kan man gøre det ekstra specielt ved at få hagesmækken broderet med navn eller med et andet logo. Sørg for at hagesmækken er lavet af gode og slidstærke materialer, der kan tåle gentagne maskinvaske. Der findes et stort udvalg af økologiske hagesmække.

Find den rigtige Hagesmæk som både er smart og slidstærk

 

Babybøger

børnebog

 

 

At give bøger i dåbsgave er altid en god ide. Sørg for at der er masser af store og farverige billeder, så den lille kan fascineres over dem. Stofbøger er godt til de alleryngste, da de kan tygges på og bøjes uden de tager skade. Til børn over 10 måneder kan det være en god idé at vælge bøger i tykt karton, der kan tåle lidt af hvert.

                       Se et udvalg af Babybøger her

 

Babytæppe

børnetæppe

 

Dåbsgaven som er sikker på at blive anvendt igen og igen. Et babytæppe er godt at have uanset hvilken tid på året det drejer sig om.

I foråret kan det bruges til at vikle om den lille, hvis man er udenfor et kort øjeblik.
Et babytæppe er et rigtig godt legeområde både på græsplænen om sommeren eller på stuegulvet om vinteren. Sørg for at vælge et tæppe der kan maskinvaskes og som ikke indeholder skadelige stoffer. Mig og Min Søster har et stort udvalg af slidstærke økologiske tæpper.

Vi har samlet forskellige typer nedenfor:

                                                                                                           Se et udvalg af lækre Babytæpper i uld

                                                                           Luksuriøse kvalitetstæpper fra FermLiving finder du her

Babytøj

CeLaVi Flyverdragt 40 % nedsat!

 

Tøj er en klassisk dåbsgave og det er der en grund til. Babyer vokser hurtigt, så derfor er der behov for en masse tøj. Overvejer du at købe tøj som gave til en baby, så køb det gerne et par størrelser for stort.

Forældrene har som regel tøj der passer lige nu og at købe babytøjet lidt for stort mindsker risikoen for at det skal byttes. Kvalitetsmærker som Ej Sikke Lej, Danefæ og Aya Naya er som regel sikre valg. Kig på vores artikel om lagersalg på børnetøj, så finder du måske et tilbud, der enten gør gaven billigere eller giver muligheden for flere gaver!

                                            Babytøj fra en række kendte mærker

                                                                                SvaneButikkens allergivenlige Babytøj finder du her

 

Sengetøj til børn

sengetøj til børn

 

Der er altid behov for sengetøj, når man har en baby. I løbet af natten kan der ske uheld eller den lille kan svede meget hvilket giver behov for hyppige skift af sengetøjet. Derfor vil forældrene især værdsætte denne dåbsgave.

Der findes et utal af flotte mønstre og gode kvaliteter, der kan gøre sengen til et dejligt sted for den lille at være. Vælg økologisk sengetøj for at sikre, at der ikke er skadelige stoffer i.

                              Se et Stort Udvalg i Kvalitetssengetøj til Børn her

 

Babysmykker

børnesmykke

Smykker er en fantastisk dåbsgave, der kan holde hele livet. Det er også en anderledes dåbsgave, som den lille sjældent får flere af.

Der er masser af muligheder for både at give indgraverede navnekæder eller sølvkæder med søde figurer i. Marjoe sælger rigtig flotte babysmykker og dåbskæder.

Vil du gerne selv lave kæden, så kan du kigge på Nordic Beads, der har en masse flot smykketilbehør.

Se Flotte Babykæder her

Babyalarm

PhillipsSCD505

PhillipsSCD505

 

Babyens sikkerhed er noget af det som forældrene tænker allermest på. En god babymonitor kan være med til at afhjælpe forældrenes bekymring. Med en babyalarm som gave til babyen bliver det muligt for dem at følge med i deres babys søvn, gråd og vejrtrækning uden hele tiden at skulle være til stede. Der findes et væld af forskellige babyalarmer. De findes som walkie-talkies, audio/video og bevægelsessensor.

Forbrugerrådet TÆNKs testvinder fra Phillips (PhillipsSCD505) kan klart anbefales.

 Spar penge og køb Babyalarmen til nedsat pris hos Wupti

Vi håber, at du har fundet inspiration i vores bud på 10 fantastiske gaver til en baby :-)

Dåbsgave - 10 eksempler på de bedste gaver til en baby, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Skriv et svar